Få looket som modellerne til Erdem’s SS17 modeshow

Få looket som modellerne til Erdem’s SS17 modeshow

Til London Fashion Week, teamede vi op med modedesigneren Erdem og hårstylisten Anthony Turner, for at kreere håret til SS17 showet. Anthony  fortæller “En Erdem pige er altid på en rejse, og denne sæson er hun fra det 16. århundrede. Hun har været til søs og er strandet, derfor har jeg skabt pjuskede fletninger, som jeg forestiller mig at hun ser ud, efter at have været udsat for hav og blæst.”.

For at skabe looket har Anthony brugt en saltvandsspray i håret, for at få en mat tekstur. Derefter er det fønnet med ghd Air og fingrene. Der laves beach waves ved at sno sektioner af hår om ghd Classic Curl Tong, inden håret i to rottehaler ved nakken. Begge rottehaler flettes og løsnes før de bliver krydset over hinanden og fastgjort ved hårgrænsen i nakken. Et simpelt stykke mat sort ligges rundt om håret og en sløjfe bindes på siden, for at færdiggøre looket. Anthony fortæller: “Håret har et blødt og romantisk look – det er ikke for sat eller detaljeret. Det er et pænt look som minder lidt om en booho brudefrisure”.

Get the look – Step by step:

  1. Prep håret med saltvandsspray inden du fønner håret med ghd Air og fingrene.
  2. Lav løse krøller i forskellige retninger med Classic Curl Tong
  3. Brug ghds tail comb til at lave en midterskilning og sæt håret i to lave rottehaler ved nakken med elastikker.
  4. Flet begge rottehaler og hiv let i siderne af fletningen, for at løsne den og få den til at se mere “messy”og fyldig ud.
  5. Kryds fletningerne så de ligger fladt mod hovedet og sæt dem fast med hårnåle lige over nakken.
  6. Træk forsigtigt nogle hår fra hårgrænsen ud af frisuren, inden du binder en sort sløjfe rundt om håret og under fletningerne.
Ingen Kommentarer

Post Kommentar