Få volumen med Root Lift Spray

Få volumen med Root Lift Spray

root lift spray

Kæmper du ligesom mange andre med skandinavisk hår, om at få fylde og volumen i håret? Så er det måske på tide, at prøve vores root lift spray!

For at skabe voluminøst hår med root lift spray, er det vigtigt at produktet ikke at påføres før at håret er mere end 50% tørt. Del derefter håret op i sektioner, for virkelig at komme ind til roden ved hvert hårstrå. Spray hver sektion og massér produktet let ind i hovedbunden. Derefter går du i gang med at fønne det, gerne med en rundbørste for at skabe ekstra volumen.

Et hurtigt hverdagstrick når tiden er knap, er at spraye hovedbunden med root lift spray og derefter fønne håret med hovedet nedad. På den måde fønner du modsatte hårets retning, og det giver et voluminøst resultat. Produktet passer både til hverdag, når du vil give dit hår et ekstra løft, men også som base til lidt mere avancerede frisurer, som kræver hold, struktur og volumen. Hvis du vil have ekstra meget volumen, så vil jeg anbefale dig at bruge Narrow Dressing Brush, efter at du har fønnet håret med root lift spray. Så får du virkelig volumen der holder! Prøv dette næste gang du skal til fest.

Find root lift spray til 239,- i vores  webshop og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar