Farv dine spidser med blush eller øjenskygge

Farv dine spidser med blush eller øjenskygge

Pastelfarvet hår har længe været populært, og vi er vilde med! Mange vælger at farve hele håret, mens nogle kun farver spidserne. Vil du gerne hoppe med på trenden, men ønsker ikke at farve håret permanent? Heldigvis findes der andre løsninger, læs med når vi guider dig til at få farvede hårspidser. Det bedste ved det hele er, at du kan vaske det ud i badet!

Sådan gør du:

For at få lidt tekstur i håret, starter vi med at krølle det med creative curl wand, som giver fine krøller i håret. Derefter børstes det let igennem med oval dressing brush, så krøllerne separeres og får et naturligt look. Find derefter en rosa blush eller øjenskygge frem! Tag den nederste del af håret, og gnid dine spidser mod blushen. Bliv ved til du er tilfreds med intensiteten af farven. Vi gik efter en lys, pastelfarve, men det er f.eks også super flot med en mørkere rosa, blå eller lilla. Et godt tip er, at vælge en øjenskygge eller blush med god pigmentering. For at farven holder bedre, fikseres der med til sidst med final fix hairspray.

Nu har du cool pastelfarvet hår! Det er super nemt og du kan prøve dig frem med forskellige farvekombination. Et perfekt look til sommer!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar