FEMINA dagen 2015

FEMINA dagen 2015

Det har været en fornøjelse og vi håber i har fået en masse inspiration til Femina dagene! Vores styling squad var med både med i Aarhus og i Køge, sidstnævnte var både Wera og jeg fra ghd bloggen med til, vi tog en masse billeder, filmede og hyggede os, med resten af crew’et fra ghd. Hotel Comwell dannede rammerne omkring denne smukke solskinsdag i søndags og vi var sammen med 300 kvinder til eventet!

Der var en masse forskellige workshops og foredrag. Blandt andet gav Magasin’s personlige shoppere tips, man kunne blive fittet af Triumph, lære om hudpleje af Biotherm og Clarisonic, høre om de nye smykketrends af Aagaard, få dessertkokken Nikolaos Strangas’ opskrifter på lækre desserter med Baileys og ikke mindst komme til ghd workshop og blive stylet i loungen.

Mange af jer var vilde med vores ghd Curve og vores helt nye Platinum, det kan vi godt forstå! Sig til hvis i har nogle styling spørgsmål, så er vi altid klar med svar på bloggen.

Der var lækker mad, kage og vi fik også smagt en masse forskellige slags juice. Det var ren idyl, med udsigt til Køge strand og total pigehygge. Vi har flere events på vej, stay tuned! Se flere billeder fra eventet her, måske vi har taget et billede af dig? :).

2 Kommentarer

Post Kommentar