Feriehår – 3 sommerfrisurer til din ferie

Feriehår – 3 sommerfrisurer til din ferie

sommer hår, ferie hår , holiday hair, fletninger, hår guide, sommerhår, sommer frisure, bølget hår, flettet hår

Nedtællingen til sommerferien er begyndt! For nogle er der et par måneder eller tre til, og vi glæder os til endelig at kunne flyve afsted til solskin, strand og eventyr! Det er aldrig for tidligt at planlægge ferien, og selvfølgelig også hvordan du skal se super chic ud på din rejse! Uanset om du leder efter en frisure til at tæmme din sommerkrusede manke, eller har lyst at eksperimentere med forskellige looks, så har vi tre bud på lækkert sommerferie hår.

1.  Flet, flet og atter flet.

Du kender det måske. Den varme luft, det fugtige klima, får dit hår at kruse! Bare rolig, den perfekte løsning er fletninger! Der findes et væld af dem. Det er bare med at springe ud i det, franskfletning, sildebensfletning, cornrows og mange andre. På en nem måde får du håret væk og fletningerne må gerne være lidt “messy” i det. Det giver et cool Coachella look, med en afslappet frisure, som passer godt til et fugtigt klima. Husk at bruge serum for at tilføre til shine til dit hår.

2. Sommerbølger

Bølget hår er bare super smukt til en middag i solnedgang. Efter en lang dag på stranden, har dit hår allerede fået en del struktur. Fuldend looket med Curl Hold Spray og Classic Wave Wand, for at fremhæve dine sommerbølger. Hop i din maxikjole og du er klar til date!

3. Super glat

Du skal ud på en af de hotteste klubber Marbella. Du er blevet brun og har fundet en flot kjole med dyb ryg, hvad nu med håret? Nætterne er lune og hvis du skal danse natten lang, er det en god idé at få håret væk fra ansigtet, så det ikke klæber sig til din fugtige hud. Glat det med Platinum og saml det i en stram hestehale. Lav evt. en hestehale som er opdelt i tre, for at give det et ekstra sofistikeret look. Afslut med en masse Final Fix Hair Spray og Shine Spray. Så kan du danse natten lang, uden at bekymre dig om dit hår bliver uregerligt.

Nu har du sommerhåret på plads! Husk at deltage i vores konkurrence om en rejse til 15.000,-!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar