Find gaven til Valentine’s Day – 25 % rabat på ALT!

Find gaven til Valentine’s Day – 25 % rabat på ALT!

Brug koden: LOVEGHD og få 25% i rabat!

Om nogle få dage er det kærlighedens dag, nemlig Valentinsdag! Det vil vi gerne fejre ved at give dig en rabatkode på hele 25% på ALLE vores ghd produkter i webshop. Vil du gerne glæde en du har kær, eller måske forkæle dig selv?

Rabatkoden gælder fra d. 10. februar til og med d. 14. februar! Du får derefter 25% rabat alt i vores webshop. Måske er der nogle mandlige læsere, som ønsker lidt gavetips til den perfekte Valentinesdag gave? Hvis der er noget vi piger er gode til på fx en ferie, så er det at have alt for meget med, og alt for lidt plads! Med vores nye Ultimate Travel Gift Set, får du en Platinum styler og en Travel Flight hårtørrer, som er perfekt til rejser. Sættet fylder ganske lidt, så hun ikke behøver at bruge halvdelen af din kuffert også ;). Win – win!

Udover hårtørrer, glattejern og krøllejern, vi har også mange gode hårprodukter og hårbørster. Du kan derfor selv sammensætte en fin gave. Hvad med en Curl Hold Spray, der giver bedre hold til krøller, en Oval Dressing Brush med naturhår og en Advanced Split End Therapy, der plejer håret, forhindrer slitage og lukker spaltede spidser.

For alle produkter i vores webshop og få 25% i rabat ved at bruge koden LOVEGHD.

Glædelig Valentinsdag!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar