Forårsfrisure med bløde krøller og snoninger

Forårsfrisure med bløde krøller og snoninger

Der er forår i luften og mange af årets festlige begivenheder er lige rundt om hjørnet. Når jeg skal noget festligt, gør jeg gerne gøre lidt ekstra ud af mit look. Det behøver ikke være svært, at lave en frisure som vækker opsigt. Læs med når jeg fortæller dig om min forårsfrisure med bløde krøller og voluminøse fletninger.

Start med at preppe håret med Root Lift Spray, for at få godt med volumen til hårrødderne. Brug derefter en føntørrer til at arbejde produktet ind i håret. Jeg sprayer også håret med Heat Protect Spray for at beskytte resten af håret, inden jeg begynder at krølle det med Soft Curl Tong. Når alt håret er krøllet, lader jeg det køle helt, inden jeg begynder at røre ved det.

Derefter begynder jeg at lave snoninger i håret, som giver samme fine udtryk som en fletning. Jeg tager først lidt hår fra begge sider, som jeg vil have til at hænge løst ved ansigtet. Bagefter tager jeg en sektion hår, højt oppe på hovedet, som jeg deler i to og begynder at sno dem rundt om hinanden. Det er som at flette, bare med to dele i stedet for tre. For at få snoningen fyldigere, holder jeg i spidsen af håret og trækker forsigtigt i siderne af snoningen. Dette skaber en messy og volumniøs effekt. Jeg fæstner med en hårnål, og her er det bedst, hvis man forsøger at gemme hårnålen så den ikke er så tydelig at se i håret. For at få frisuren mere messy og tilfældig, trak jeg lidt hår ud af snoningen ved øret. Afslut med hårspray, så din frisure holder hele dagen.

Denne frisure er super flot til en fin og romantisk kjole. Hvis du gerne vil tilføre lidt ekstra “wauw” så synes jeg at det er super flot at  pynte frisuren med en guldfarvet hårbøjle med blomster. Skal du til nogle sommerfester i år? 🙂

Ingen Kommentarer

Post Kommentar