Forårsrengøring af dine hårprodukter

Forårsrengøring af dine hårprodukter

Når sommeren nærmer sig, er det et perfekt tidspunkt til en grundig forårsrengøring af garderoben. Dog er det ikke kun garderoben som trænger til en forårsrengøring. Dine hårprodukter kunne med garanti også godt have brug for en gennemgang, så du er helt klar til at forkæle dit hår med de rigtige produkter, når varmen engang kommer til Danmark! Læs med her, hvor vi guider dig igennem hvordan du nemt kan få ryddet ud og gjort dine hårprodukter rene igen.

Organiser

Har dit hår brug for de samme produkter om sommeren, som om vinteren? Hvis ikke, så er der ingen grund til at have alle dine hårprodukter stående fremme. Byt rundt, så du kun har de produkter du bruger ofte stående fremme, og læg de andre væk, til du igen får brug for dem til vinter. Det vil gøre det nemmere for dig at finde det produkt du skal bruge. Dog er der nogle produkter, som helst skal bruges hele året rundt som varmebeskyttelse og en arganolie, så dit hår holder sig sundt og glansfuldt!

Smid ud

Er der nogle af dine produkter som har en overskredet udløbsdato? Ud med dem! Der er ingen grund til at gemme produkter som er for gamle. Det samme gælder de produkter som du har haft i 1-2 år, men aldrig har fået brugt. Hvis du ikke har brugt det i det år, det har stået hjemme på hylden, så er chancen for at du nogensinde får brug for det nok meget lille.

Hovedrengøring

Stylere, krøllejern og hårbørster har også brug for at blive gjort rent. Rens dine stylere med en fugtig klud, så du fjerner rester af hårprodukter og andet snavs der f.eks. kan sidde på pladerne på dit glattejern. Det er vigtigt at huske, at du ikke må bruge for meget vand på dine glatte- og krøllejern, så lad endelig være med at dyppe det i en spand vand, da det så vil gå i stykker, og sørg altid for at stikket ikke er sat til. Dine børster kan du rense med varmt vand og en rensende shampoo. Efter at have renset børstehovedet, lader du bare din børste lufttørre, og så er den så god som ny næste gang du bruger den!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar