Forskellen på de to krøllestave fra ghd Curve – creative curl wand & classic wave wand

Forskellen på de to krøllestave fra ghd Curve – creative curl wand & classic wave wand

k27

k10

Der er mange af jer der har spurgt til forskellen på vores to krøllestave. Creative curl wand og classic wave wand. Og det kan jeg godt forstå, jeg var selv i tvivl da jeg skulle vælge. Faktisk var creative curl wand min favorit i starten, men nu er jeg blevet ret glad for classic wave wand. Jeg skifter mellem de to, alt efter hvad jeg skal.

Creative curl wand:

Til venstre har jeg brugt creative curl wand. Krøllestaven er formet som en syl og går op i en spids. Den laver flotte krøller og er super nem at bruge. Jeg bruger den til hverdag, og reder krøllerne let igennem med mine fingre, når de er kølet. De bliver super bouncy og holder hele dagen.

Classic wave wand:

Til højre har jeg brugt classic wave wand. Den er cylinderformet og lige bred i begge ender. Den laver smukke bølger i håret, lidt finger waves agtigt. Jeg elsker looket, når jeg skal til fest! Jeg reder bølgerne igennem med Oval Brush, som er lavet af vildsvinehår og samler spidserne med en blanding af Straight & Tame Cream og Smooth & Finish Serum– min egen krøllecreme blend :).

Hvilke krøller er du mest til? Og sig til, hvis der er noget vi skal teste for dig.

Find alle produkterne på vores web shop eller hos din lokale frisør. Find salon her.

10 Kommentarer
 • Allie Dahl

  11. december 2015 at 21:04 Svar

  Hej! 🙂 Det ville være rigtig fint hvis I vil lave et indlæg om forskellen på alle fire krøllejern! <3 Kh Allie.

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   13. december 2015 at 8:56 Svar

   Hej Allie, yes det vil vi gøre 😀 Tak! Sig endelig til hvis der er andet, du godt kunne tænke dig, at vi lavede indlæg om eller testede <3

 • Louise Marie Hjortlund

  13. december 2015 at 16:01 Svar

  Jeg kunne godt tænke mig at I testede den nye ghd Advanced split end Therapy ❤️

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   13. december 2015 at 21:42 Svar

   Hej Louise, tak for din idé! Vi er i fuld gang med at teste den 😀 Stay tuned for et review <3

 • Sådan laver jeg mine krøller

  17. december 2015 at 5:37 Svar

  […] efter humør og anledning skifter jeg i øjeblikket mellem de to. Du kan læse mit indlæg om det her. Er du mest til krøller eller bølger? […]

 • ghd Danmark | Udsalg – Spar 20% hos ghd

  29. december 2015 at 16:05 Svar

  […] Du kan se soft curl tong in action her. Forskellen mellem creative curl wand og classic wave wand her. Og hvis du gerne vil vide mere om vores hero-styler Platinum, kan du læse 8 facts om den lige […]

 • […] tidligere testet forskellen på de to krøllestave fra vores ghd Curve serie. Du kan se resultatet her. Der er mange af jer der har efterspurgt forskellen på vores to krøllejern, derfor har jeg […]

 • […] fra Hollywood krøller, til beach waves og bouncy volumen. Jeg har testet de forskellige ghd Curve her og […]

 • […] Den anden krøllestav er også en af mine favoritter! Creative Curl Wand er super nem at bruge. Den er formet som en syl og går op i en spids. Har du lidt finere hår, er denne perfekt til dig. Den skaber lækre bouncy krøller som holder hele dagen. Du kan eneten krølle håret helt fra top til spids, eller blot lave lidt fald i enderne. Jeg kan godt lide at variere størrelsen på mine krøller, derfor skifter jeg mellem Classic og Wave stavene. Du kan se forskellen på de to her. […]

 • […] Du kan se soft curl tong in action her. Forskellen mellem creative curl wand og classic wave wand her. Og se hvordan Platinum styleren kan bruges til at lave bølger her. Se alle de gode tilbud her. […]

Post Kommentar