Forskellen på vores ghd hårtørrere – Air vs. Aura

Forskellen på vores ghd hårtørrere – Air vs. Aura

En god hårtørrer er guld værd! Både til at style og tørre håret. Når man fønner håret, er det vigtigt at bruge en god hårtørrer. Har du en ældre model, er det en god idé at opdatere med en, der har en nyere teknologi. En gammel hårtørrer kan nemlig nemt blive overophedet og gøre mere skade end gavn. Læs med når vi guider dig til forskellen og fordelene ved vores Air hårtørrer og vores Aura hårtørrer. På den måde kan du nemt finde ud af, hvilken én der som passer bedst til dine behov.

ghd Air hairdryer:

Med 2100W er ghd Air hairdryer meget kraftigere end sædvanlige hårtørrere. Når den tørrer dit hår, bruger den en avanceret ionisk teknologi, som giver et flottere og blankere resultat. Det gør at resultatet varer længere, så du slipper for frizzy hår. Du kan variere både styrke og temperatur, og så har den en knap som giver kold luft, perfekt til at afslutte din styling, ved hjælp af den kolde luft. ghd Air hairdryer er også designet så den er god at holde, for både højre- og venstrehåndede. Har du fx tykt hår, som har brug for glans, og er du ude efter en hårtørrer, som bl.a. kan tørre dit hår hurtigt? Så er denne hårtørrer perfekt til dig.

ghd Aura hairdryer:

ghd Aura giver 42% mere koncentreret luftstrømning, end andre hårtørrere. Og hvad betyder det så? Det betyder at du kan arbejde med en enkelt sektion, uden at resten af håret flyver med! Det giver dig simpelthen en meget bedre kontrol, når du skal style håret. Den er 27% mindre støjende og motoren er lettere, da den har en ekstern strømforsyning, som reducerer vægten af hårtørreren. Den har “advanced ioniser” som er med til at fjerne elektriske og statisk hår. Den indeholder også en “Cool-Wall” teknologi, som laver en ring (eller aura – deraf navnet) af kold luft, rundt om den varme luft, som gør at du kan style meget tættere på hårrødderne for at give fantastisk volumen. Bruger du hårtørreren til mere, end blot at tørre håret? Vil du style det og give håret mere volumen? Så er det ghd Aura hairdryer som passer perfekt til dig!

Du finder ghd Air her og ghd Aura her.  Eller find dem hos din lokale frisør. Find salon her.

1Kommentar

Post Kommentar