Forskellen på vores to slags rundbørster

Forskellen på vores to slags rundbørster

rundbørster, ghd rundbørster

Vi har fået mange spørgsmål angående vores rundbørster. Hvad er forskellen på vores keramiske rundbørste og på vores rundbørste med naturhår? Læs med når vi giver dig svaret, til at vælge den helt rigtige rundbørste til dit hår.

Der er intet flottere end en lækker blow dry styling, men inden du går i gang skal du finde den helt rigtige rundbørste til dit hår. Hvis du har tykt og kruset hår er en rundbørste med naturhår, det perfekte valg! Vildsvinehårene er med til at glatte og tilfører dit hår shine, mens du føntørre det. Alt efter hvor langt dit hår er, kan du vælge mellem 28mm – 45mm. Jo længere dit hår er, jo større en rundbørste.

Hvis du har fint hår, er det meget vigtigt at bruge den rigtige børste til at skabe volumen. Meget ofte bruges den forkerte hårbørste, og al den tid du har brugt med føntørreren er forgæves. Her er vores keramiske rundbørste det bedste valg. Den giver dit hår en masse af volumen. På grund af alle hullerne i børsten, passerer varmen fra din hårtørrer igennem den, og du opnår stor volumen, samt dit hår tørres hurtigere. Brug gerne Total Volume Foam i håret, inden du fønner det.

Du kan se hele vores sortiment af rundbørster her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar