Fredags favoritter – Blonder, Voluminøse Krøller og Tom Ford

Fredags favoritter – Blonder, Voluminøse Krøller og Tom Ford

blonde bh, ghd curve, tom ford, Tom Ford Velvet Orchid Eau de Parfum

Det er fredag og jeg er i fest humør! Derfor har jeg fundet nogle af mine favoritter frem som skal tages i brug i aften :). Jeg elsker at have voluminøse krøller, og hvis jeg skal have ekstra bouncy krøller bruger jeg Total Volume Foam inden. Jeg bruger ca. 3 pump i håndklædetørt hår. Det lækre ved moussen – udover at den dufter dejligt – er at den også indeholder varmebeskyttelse! Du kan derfor efterfølgende give den gas med føntørren og dit krøllejern. For tiden er jeg vild med Classic Wave Wand. Den laver store smukke bølgede krøller i håret, perfekt til en aften ude.

Når jeg er i tvivl om hvilket outfit jeg skal tage på, går jeg altid efter noget sort og klassisk. Det kunne være en buksedragt eller knælang kjole. Hvis mit outfit er nedringet foran eller bagtil, synes jeg at det er super pænt at vise lidt blonder. Jeg har fundet denne blonde bh, som passer helt perfekt til formålet. Normalt er jeg mest til lette og frugtagtige dufte, men om aftenen må der godt skrues op for sensualiteten. Tom Ford’s Velvet Orchid er en orientalsk blomsterduft, med noter af frisk citrus, delikate kronblade, honning og rom. Jeg håber du får en fantastisk weekend!

1Kommentar
  • Tina KH

    3. februar 2017 at 12:15 Svar

    Lyder som en skøn duft, krydret orientalsk:-)

Post Kommentar