Frisuren der giver dig et naturligt ansigtsløft

Frisuren der giver dig et naturligt ansigtsløft

Dette enkle trick har faktisk en stor effekt og bruges ofte af stjerner rundt om i verden. Nogle dage kan man godt føle at ansigtet ser lidt træt ud, det kan skyldes for lidt søvn, at du ikke har drukket væske nok eller måske er det bare én af de der dage. Udover en god concealer og en stærk kop kaffe, er der også en anden ting du kan gøre, som åbner dit ansigt op.

Du har måske hørt om det før, det vi taler om er den høje og stramme hestehale! Den strammer dit ansigt op med det samme, og giver dig et naturlig ansigtsløft. Frisuren strammer ansigtshuden ind og sætter fokus på dine kindben. Looket er set på et væld af celebs, så som Beyoncé og Khloe Kardashian, og hvorfor ikke gøre dem kunsten efter! Red håret stramt tilbage og saml det i en super høj hestehale. Fæstn med en solid hårelastik, sørg for at holde håret helt stramt. Glat hestehalen med Platinum styleren, så du får et sofistikeret look. Brug lidt hårspray til at lægge de små babyhår ned. Hvis du vil have en mere skinnende finish, kan du bruge Final Shine Spray.

Næste gang du vågner og føler at du har brug for lidt ekstra, så prøv dette trick! Frisuren er også perfekt til de dage, hvor håret er lidt umuligt, eller hvis du ikke har tid til at vaske håret.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar