Gaveidéer til Mors dag

Gaveidéer til Mors dag

Nu nærmer Mors dag sig og det er snart tid til at forkæle hende med en lille gave. Det kan være alt fra at bage en kage, plukke forårsblomster eller at skrive et hyggeligt kort. Hvis du har brug for lidt gaveidéer, så læs med når vi giver dig nogle tips.

Klager din mor over slidte spidser og vil hun gerne have sundere og mere skinnende hår? Så er Advanced Split End Therapy, den perfekte gave. Den slitage og lukker spaltede spidser. Håret bliver mere glat, blødt og skinnende. Du kan se vores YouTube video om den her. Det er ret vildt at se og mærke den store forskel.

Eller hvad med Curl Hold Spray? Det gør at krøllerne holder meget bedre, derudover indeholder den også varmebeskyttelse,  så den beskytter håret mod varmen fra krøllejernet. En god gaveidé er en lækker hårbørste!

Vores Oval Dressing Brush, er lavet af naturlige hår og giver et mere skinnende hår, da vildsvinehårene fordeler hårets naturlige olier. Gå ind på vores webshop og se hele vores udvalg. Måske kan du sammensætte et par produkter, som din mor vil blive glad for :).

Ingen Kommentarer

Post Kommentar