Get the look – Emily Ratajkowski til Emmy Awards

Get the look – Emily Ratajkowski til Emmy Awards

f01

Vi elsker at spotte looks på den røde løber! Til Emmy Awards i Los Angeles, hvor stjerner som Sofia Vergara, Priyanka Chopra og Emily Ratajkowski deltog, så vi en masse glam kjoler og makeup. Den 25 årig model og skuespiller Emily Ratajkowski, ankom i en elegant blå mermaid kjole, som hun havde matchet med mørk øjenskygge og blå eyeliner. Hendes mørke hår, var sat op i en “sleek” hestehale, som passede perfekt til looket. Læs med når vi giver dig tips til hvordan du kan genskabe dette Emmy look.

Sensual eyes

For at få intens blå øjenmakeup, skal du bruge en navy farvet eyeshadow pencil, som lægges på både den øvre og den nedre vådekant på øjet. En aqua farvet eyeshadow pencil, bruges til at ramme øjnene ind med, og for at få en vinge på skyggen. For at få en mere intens farve, dubber du derefter øjenskygger på i samme blå nuancer. Dette vil ikke bare få farven mere intens, men den vil også sidde bedre fast. Et must til dette look er en masse mascara for voluminøse vipper! Tilføj gerne nogle single lashes i yderkanten af øjet, for at øjnene til at poppe.

Sleek ponytail

Start med at rede håret godt igennem, så det er frit for knuder. Spray håret med Heat Protection Spray, så det er beskyttet mod varmen. Glat derefter håret med en platinum styler, så håret bliver helt lige og glat. Lav en skarp sideskilning og saml alt håret i en lav hestehale. Et tip til at få håret til at ligge helt glat, er at bruge en naturbørste og rede håret bagover. Brug en gennemsigtig elastik, som skjules ved at tage lidt hår og vikle rundt om den. Vi viser dig hvordan du gør her. Spray hårspray på en ren pudderbørste og stryg alle de små hår ned. Afslut med Final Shine Spray, for at få håret ekstra skinnede.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar