ghd julekollektion 2016 – Copper luxe collection

ghd julekollektion 2016 – Copper luxe collection

03102016_ig3_copperrange08102016_ig3_model3

19102016_ig1_air

Vi har glædet os til at vise jer vores nye fantastiske copper luxe collection! Smukke nuancer af kobber, der passer perfekt til efterårets og vinterens farver. Copper luxe collection er vores eksklusive juleserie. Kollektionen er limited edition, så det er nu du skal ønske dig den i julegave! Jeg ville i hvert fald blive glad, hvis jeg fandt en af gaveæskerne under mit juletræ :).

Der findes i alt 13 varianter i copper luxe collection serien. Blandt de flotte gaveæsker, finder du Creative Curl Wand og Soft Curl Tong. Her medfølger der en fin matchende taske som tåler varme, samt en smuk neglelak! Du finder også vores populære platinum styler og Gold V styler i en ny limited edition kobberfarve!

Kollektionen byder også på yndige julekugler med en mini Advanced Split End Therapy eller Smooth & Finish Serum i. Find også styling sæt og lækre hårbørste sæt her.

En ting jeg allerede ved at jeg ønsker mig, er ghd Flight Gift Set! En hårtørre i rejsestørrelse :D. Perfekt til rejser, fitnesstasken og i det hele taget når du er på farten. Der medfølger en fin lille “dust bag”, som du kan putte hårtørren i.

Kort sagt gå på opdagelse og se hvad du skal ønske dig til jul her! Hvis du ikke kan vente så længe eller selv skal finde gaver, så kan du bestille copper luxe collection serien her. Find hele udvalget hos udvalgte saloner, samt vores webshop hvor vi har GRATIS FRAGT når du køber et elektrisk produkt.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar