ghd Nyheder – Arctic Gold julekollektion 2015

ghd Nyheder – Arctic Gold julekollektion 2015

Vi har glædet os til at vise jer disse skønheder! Eksklusive nuancer af guld, hvid og cremefarver, i en perfekt kombination. Arctic Gold er vores specielle juleserie, den er limited edition, så du vil kun kunne få fingrene i den denne sæson. Jeg er sikker på at en styler fra Arctic Gold vil gøre en hver kvinde glad, hvis den ligger under juletræet :).

Der findes i alt 13 varianter i Arctic Gold serien. Alt lige fra et deluxe dry & style gavesæt, til de forskellige ghd curve, som også findes som gavesæt, vores nye ghd platinum og den flotte ghd V styler, som er designet i guld med hvide plader, så smuk! De kommer alle med en matchende varmebeskyttende måtte og taske.

Hvis du ikke kan vente til jul, så kan du allerede nu bestille Arctic Gold serien hjem! Find hele udvalget her og husk vi har GRATIS FRAGT på hele webshoppen.

Hvis du allerede har besluttet dig for hvad du ønsker dig, så send et hint til din kæreste, søster, mor eller andre i familien. Det kan du gøre under alle produkter på shoppen, så modtager de diskret et hint, så har du i hvert fald hjulpet dem på vej, med at finde den rette julegave til dig ;).

Ingen Kommentarer

Post Kommentar