ghd Oval Brush – Hårbørste med vildsvinehår

ghd Oval Brush – Hårbørste med vildsvinehår

Jeg havde egentlig ikke tænkt over det før jeg prøvede en hårbørste med naturhår. En hårbørste er nemlig ikke bare en hårbørste. ghd’s Oval Brush er lavet af vildsvinehår, det lyder måske lidt spøjst men det virker! Den er mere skånsom og slider ikke lige så meget på håret som en almindelig hårbørste. Du får et blankere hår da vildsvinehårene fordeler hårets egne naturlige olier rundt i hele håret. Samtidig vil blodcirkulationen i hovedbunden øges, så hårsækkende stimuleres.

Jeg bruger den f.eks. efter jeg har krøllet mit hår. Her reder jeg mine krøller igennem så de bliver mere fluffy. Jeg samler dem lidt igen med serum og så er jeg klar. Om aftenen reder jeg mit hår igennem med børsten igen, for ligesom at massere hovedbunden, inden jeg fletter det og går i seng.

Og så er prisen virkelig god! Den koster 239,- og du kan finde den her.

Eller find den hos din lokale frisør. Find salon her.

3 Kommentarer
 • Louise

  24. november 2015 at 19:23 Svar

  Jeg har også haft den børste, men måtte give den væk igen, fordi den simpelthen ikke kunne komme rigtigt ned i bunden. Jeg synes den var ret dårlig, i forhold til, at det var den jeg var blevet anbefalet. JEg har normalt tykt hår og den ville absolut ikke samarbejde. 🙁
  Havde ellers håbet på det bedste af det bedste

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   25. november 2015 at 20:14 Svar

   Hej Louise,

   Ih det var ærgerligt at høre :(. Hvis man gerne vil redde håret helt igennem så vil jeg anbefale Paddle Brush (http://www.ghdhair.com/dk/paddle-and-dressing-harborster/paddle-harborste) Denne her med vildsvinehår bruger jeg mest til styling af håret og for at få ekstra shine. Og så til massage af hovedbunden :). Så jeg ville nok sige at den kan ikke erstatte en almindelig hårbørste, hvis man ønsker at redde håret helt igennem, men mere hvis man blidt vil redde sine krøller igennem :). Sig til hvis der er noget jeg kan hjælpe med! Kh Emilie

 • […] også fantastisk, til daglig brug da den fordeler alle hårets naturlige olie. Se Emilie teste den her. Den er også super god, hvis du har tendens til at have nogle flyvske hårstrå på toppen, da du […]

Post Kommentar