ghd Wanderlust workshop event

ghd Wanderlust workshop event

I går havde vi et eksklusivt ghd workshop event med fire søde og inspirerende youtubere, i forbindelse med vores nye Wanderlust kollektion og #GlobalHairDays kampagnen. Vi har lyst til at inspirere og blive inspireret af dig og kvinder i hele verden! Så husk at tjekke #GlobalHairDays ud på instagram.

Vi havde ghd’s hårstylist, Mette, på besøg, som lavede fire forskellige looks, som var inspireret af den nye kollektion. Der var bl.a. red carpet bølger, beach waves og messy Coachella fletninger. Jeg lagde forskellig makeup på modellerne, så det passede til de fine frisurer. Jeg pyntede bl.a. to af modellerne med små stjerner og sten, for at give makeuppen lidt festival vibes.

Efter at pigerne havde smagt på de gode økologiske salater og drukket en blomsterdekoreret smoothie fra The Organic Boho, var det tid til at de selv skulle prøve at lave de forskellige frisurer. De løse og messy Coachella krøller var en fælles favorit blandt pigerne, hvor de skulle laves med en styler. Efter lidt øvelse og hjælp fra Mette, var de godt på vej og endte med nogle super flotte frisurer. Og med så fine frisurer skal der selvfølgelig tages lidt selfies og flotte billeder!

Pigerne fik selvfølgelig et helt rejse kit med sig, så de er parate til deres næste #ghdwanderlust eventyr! En flot taske fra Depeche som er perfekt at rejse med, gylden makeup fra Benefit Cosmetics, så man er klar til at shine på ferien, et instax polaroid kamera så man kan forevige minderne, solcreme fra Vichy, så man kan tanne med god samvittighed og selvfølgelig den helt nye Tropic Sky styler. Tusinde tak for at I ville komme, Trine, Camilla Frederikke, Amanda og Melissa – vi glæder os til at se jeres flotte videoer!

Husk at dele dine fine og kreative frisurer på instagram med #GlobalHairDays, så vi kan inspirere hinanden over hele verden! Du må heller ikke glemme at deltage i vores konkurrence, hvor du kan vinde en Platinum styler hver uge!

2 Kommentarer

Post Kommentar