Giv dine krøller staying power!

Giv dine krøller staying power!

Det er intet bedre end flotte bouncy krøller, som får en til at føle sig glam med det samme. Vil du gerne have dine krøller til at holde hele dagen? Så læs med når vi kigger på hvad du kan gøre for at give dine krøller staying power!

1. Undgå “tung” shampoo og balsam

Det er vigtigt at bruge produkter, der ikke tynger dit hår, men i stedet giver det volumen. Se efter en god shampoo og balsam, der både er plejende, fugtgivende og samtidig let, så den ikke får dit hår til at klaske sammen. Hvis du påføre balsam i din hovedbund, kan du risikere at dit hår bliver fladt og hurtigere bliver fedtet. Anvend derfor kun balsam på dine længder, der hvor håret har brug for ekstra fugt og pleje.

2. Prep håret

Det vigtigste, når det kommer til holdbare krøller, er at forberede håret inden du går i gang med selve stylingen. Start med nyvasket hår og spray det med varmebeskttende produkter, så som Heat Protect Spray eller Curl Hold Spray. Så er du sikret at dit hår er godt beskyttet mod varmen. For volumen og ekstra hold til krøllerne, skal du også anvende Total Volume Foam i håndklædetørt hår og bruge din hårtørrer til at aktivere produktet. Nu er dit hår godt preppet og du kan begynde at krølle det.

3. Giv håret tekstur

Håret er meget lettere at arbejde med, når det får lidt tekstur, og desuden ser håret mere levende ud. Brug Root Lift Spray ved hårrødderne og lidt i dine længder, inden du arbejder produktet godt ind i håret med din hårtørrer. Dette skaber ikke kun volumen, men tilføjer også håret mere struktur, som gør det nemmere at arbejde i. Og ikke mindst vil krøllerne også holde sig meget bedre, hvis du forbereder håret med denne spray først!

4. Tag mindre sektioner

Føler du ofte, at lige så hurtigt som du har krøllet håret, så falder dine waves ud igen? En årsag kan skyldes, at du tager for store sektioner af hår, rundt om din krøllestav. Hvis hårsektionerne er for store, kan varmen fra krøllejernet ikke nå helt ud og forme dit hår.  Det er vigtigt at opdele dit hår med et par hårklemmer, så du nemt kan have styr på hvor langt du er nået. En anden ting som også er vigtig, når du vikler en sektion rundt om din krøllestav er, at du husker at “flade” hårsektionen rundt om krøllestaven og ikke blot snor den rundt om staven.

5. No stress

Når du har snoet dit hår rundt om din krøllestav, er der ingen grund til at skynde dig og straks tage den ud. Lad håret sidde rundt om i ca. 8 sekunder, inden håret frigøres. Da har håret haft tid nok til at modtage varmen og formen. Det er vigtigt, at du er så tålmodig med alle sektionerne, så hele håret får den samme form.

6. Køl ned

Når du har viklet dit hår rundt om dit krøllejern, er der ingen grund til at skynde sig, og straks tage den ud. Vent i ca. 8 sekunder, inden håret frigøres.  På den måde sikre du at håret har fået nok varme til at omforme det. Det er vigtigt at du er tålmodig med alle sektionerne, så alt dit hår får den optimale varme og samme form. Husk at lade dit hår køle helt, inden du begynder at rede i det. Mens håret stadig er varmt kan det nemlig omformes, og du kan nemt komme til at trække krøllerne ud igen.

7. Hårspray

Det er ingen hemmelighed, at hårspray både giver volumen og hold til din frisure. Men den forkerte spray og for meget af den, kan faktisk tyngde dit hår, og det giver den modsatte virkning. Det er derfor vigtigt at finde en ordentlig hårspray, som passer til dit hår og som ikke gør håret helt stift. Final Fix Hairspray kan bygges op og giver holdbarhed til dine krøller, avancerede frisurer og din toupering. Den er med til at reducere kruset hår og gør din frisure mere modstandsdygtig over for fugt. Håret bliver ikke stift og du har stadig besvægelse i det, samtidig med at den giver et flot finish og hold.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar