Giv nyt liv til din hårfarve – 5 tips som booster dine lokker

Giv nyt liv til din hårfarve – 5 tips som booster dine lokker

En falmet hårfarve, er noget de fleste af os kender til. Farvet hår kan være vanskeligt at holde ved lige, om sommeren er det bl.a. sol og saltvand, som slider på farven. Det kolde klima vi har om vinteren, kan også være med til at gøre håret tørt, så kan farven godt blive lidt kedelige at se på. Med heldigvis findes der nogle gode råd!

1. De rigtige produkter:

Når man bruger tid og penge på at farve håret, er det helt bestemt også værd, at investere i nogle gode produkter, som er beregnet til farvet hår. Brug en shampoo og balsam med farvebeskyttende ingredienser, for at passe ekstra godt på din hårfarve. Der findes f.eks. et hav af “farvebomber”, som er en plejende hårkur eller balsam, med en smule farvepigment i, som opfrisker din hårfarve. Brug også produkter som tilfører håret glans, så det ser mere skinnende og sundt ud! Både Smooth & Finish Serum og Final Shine Spray, vil give et flot shine til dit hår. På den måde ser håret med det samme ser mere glansfuldt ud, og farven vil tage sig flottere ud!

2. Brug hårkur:

Efter at du har farvet håret, bliver det mere porøst af kemikalierne som findes i hårfarve. Derfor er det ekstra vigtigt, at pleje håret godt med en hårkur, som vil holde dit hår blødt, blankt og sundt. Der findes mange forskellige hårkure, så find den som vil være bedst til lige netop din hårtype og farve. Med den rigtige hårkur, vil du give et frisk pust til din hårfarve, og håret vil se meget sundere ud. Vores Advanced Split End Therapy er super god at bruge som en plejende leave-in hårkur, da den lukker spaltede spidser, og plejer håret i dybden, med dens reparerende ingredienser.

3. Tag en pause fra hårvasken:

Jo oftere du vasker håret, jo hurtigere slider du på farven. Prøv at undgå at vaske håret hver dag, og hold det til på 2-3 gange om ugen. Hvis dit hår ikke bliver for fedtet, kan du sagtens vente længere imellem hårvaskene. For at friske håret op, kan du bruge en tørshampoo, de dage du springer hårvasken over. Det vil også give håret mere fylde og volumen, samtidig med at det fjerner fedt fra hovedbunden. Du kan finde tørshampoo’er i forskellige farver, så den matcher din hårfarve.

4. Kamillete:

Der findes ingredienser man selv kan blande sammen, som siges at være godt for farvet hår. For dem med blond hår, kan kamillete bruges til at friske den blonde farve op. Når teen er blevet påført og skyllet godt ud, vil resultatet være et blankere hår. Lav en stærk kamillete af 5 poser kamille og 1,5 l vand. Lad den trække i mindst 10 minutter, og lad den derefter køle ned. Vask håret og hæld teen igennem håret, til der ikke er mere. Tag et varmt håndklæde, hvor vandet er vredet ud, og snu rundt om håret. Sid med det i 10 minutter, og skyl teen ud. Det siges, at kamillete fremhæver reflekserne i håret.

5. Kaffe:

Der findes også noget for brunetter – og det er kaffe! Udover at det smager godt, siges det at kaffen fremhæver de mørke nuancer i håret. Det du skal gøre er, at lave en kande kaffe, og lade den stå i køleskabet natten over. Efter at du har vasket håret, hælder du kaffen i håret. Lad den sidde i 5 minutter, inden det skylles ud med vand. Kaffen skulle give en flot dybde til den brune hårfarve.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar