#GlobalHairdays Adornment – hestehale med bobler

#GlobalHairdays Adornment – hestehale med bobler

Tidligere har vi set på nogle af de frisurer der har været, i forbindelse med SS17 Wanderlust kollektionen, som du kan se mere om her. I dag skal vi se nærmere på Melissas #GlobalHairDays Adornment inspirerede frisure, som har voluminøse bobler og lette, romantiske krøller.

Det første Melissa gjorde var at preppe håret med Root Lift Spray, derefter blev produktet arbejdet godt ind med føntørreren. Dette er for at give volumen og tekstur til håret, som også gør det nemmere at arbejde med efterfølgende. Derefter samles håret i en lav hestehale på den ene side, og flettes i en almindelig fletning. Fletningen varmes derefter med styleren, det gøres for at give håret endnu mere fylde og tekstur. Efter at have taget fletningerne ud, gik Melissa i gang med at lave boblerne. Dem lavede hun ved at sætte en gennemsigtig elastik ca. 4 cm under den første elastik. Derefter trækkes der lidt i boblen, for at gøre den mere tilfældig og voluminøs. Dette gentages til at der er lavet bobler i hele hestehalen. Det forreste hår krøllede hun let med styleren, for at få et fint og naturligt fald. Til sidst bruges Final Fix Hairspray, for at give frisuren ekstra hold.

Hvis du er glad for farver og vil være lidt ekstra kreativ, kan det være super fint at binde små silkebånd om elastikkerne. Det vil passe perfekt til alle sommerens festlige begivenheder!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar