#GlobalHairDays Adornment inspirations look

#GlobalHairDays Adornment inspirations look

Det fjerde og sidste look i #GlobalHairDays kampagnen, er et look der ofte bliver set på runways og er blevet brugt meget igennem tiden. De første tre looks i kampagnen var nobo, modern romance og red carpet luxe. Kvinder har altid pyntet sit hår, og helt tilbage i tiden, lavede de hårpynt ud af ben, gevirer, og hvad de ellers kunne finde. Senere hen begyndte man at bruge hårbånd og diademer, og sløjfer er faktisk noget af det hårpynt, som blev brugt af både mænd og kvinder.

Fra hårbånd til at holde håret væk fra øjnene, til store pyntede opsætninger a la Marie Antoinette, til at man i dag oftest holder sig til simpel pynt i form af spænder og hårelastikker. Trends inden for hårpynt er kommet og gået, og nogle er endda kommet tilbage i modebilledet i løbet af de sidste århundreder.

I dag kan hårpynt købes i de fleste high street butikker til billige penge, og det er super fint, at pynte opsætninger med flotte spænder, eller f.eks. flette et bånd med ind i frisuren, for at give den et cool udtryk. Selv enkle hverdagsfrisurer kan blive piftet lidt op med hår accessories. En messy knold kan f.eks. blive mere festlig, ved at sætte et flot spænde i, eller du kan pynte en hestehale med elastikker eller bånd i fine farver. Her er det tid til at slippe fantasien løs, og skabe sin helt egen stil!

Husk at dele jeres flotte frisurer med #globalhairdays, så vi kan inspirere hinanden verden over. 🙂

1Kommentar

Post Kommentar