#GlobalHairDays NOBO inspirations look

#GlobalHairDays NOBO inspirations look

Det første tema i vores nye SS17 kollektion er NOBO looket. Det er i bund og grund inspireret af det meget populære boho look, men med en mere moderne vibe, deraf navnet NOBO. Især ved de store musikfestivaler som Coachella, er det enormt trendy at rocke NOBO looket, og flere af de største stjerner som Gigi Hadid, Vanessa Hudgens og Kendall Jenner er set med blomsterkranse i håret og blondetoppe.

Nogle af kendetegnene ved NOBO looket er messy waves og beach hair, som selvfølgelig kan laves med den flotte nye Platinum styler. Udover flotte bølger og tekstur i håret, ser man også fletninger og snoninger, som kan være pyntet med fjer eller blomster, så det bliver ultra feminint og sommerligt! Fletninger og beach waves er perfekt til musikfestivaler, da det kan holde i flere dage. Så behøver du ikke at bruge så lang tid på at sætte håret hver morgen, og kan i stedet bruge hele dagen på høre al den gode musik og hygge dig med dine venner og veninder!

Læs vores guide til hvordan du kan skabe flotte bølger i håret med Platinum styleren, og lav f.eks. en lille fletning i lidt af det inderste hår, for at give looket en Coachella feeling! Du kan også finde mere inspiration på ghdhair.com og husk at dele dine hår looks med #GlobalHairDays på instagram.

2 Kommentarer
  • […] det næste look i vores #GlobalHairDays kampagne. Du kan læse om det første look, NOBO trenden her. Denne gang er det det klassiske romantiske look som stammer fra 1800-tallets romantik, som har […]

  • […] bliver set på runways og er blevet brugt meget igennem tiden. De første tre looks i kampagnen var nobo, modern romance og red carpet luxe. Kvinder har altid pyntet sit hår, og helt tilbage i tiden, […]

Post Kommentar