#GlobalHairDays Red Carpet Luxe inspirations look

#GlobalHairDays Red Carpet Luxe inspirations look

Når man tænker på alle stjernernes hår på den røde løber, kan man ikke komme uden om de klassiske Hollywood waves. De bliver set år efter år til award shows, og sådan har det været siden starten af filmbranchen. Krøllerne har altid været et hit bland skuespillere, sangerinder og alle andre som af den ene eller den anden grund, kommer til at gå hen ad den røde løber! 1930’erne kom trenden frem, med blond hår og dybe, bløde bølger i håret efter at en af tidens store skuespillerinder havde haft håret på denne måde i en film. Det fortsatte til 50’erne, hvor store stjerner som bl.a. Marilyn Monroe havde håret sat på denne måde. Også i dag bliver den hyppigt set på den røde løber. Tag f.eks. årets Oscar show, hvor smukke skuespillerinder som Emma Stone og Brie Larson havde en dyb sideskilning, bløde bølger og håret hen  over den ene skulder.

Ikke meget har ændret sig ved frisuren, siden 1930’erne, og det er en frisure som bliver set igen og igen på den røde løber – og det er der selvfølgelig en grund til! Looket klæder næsten alle. Selv hvis der skulle være småting ved looket, som du kunne tænke dig at ændre på som f.eks. skilningen, er det let at gøre. Den kan tilpasses til enhver person, og de bløde bølger er en tidløs frisure til enhver fin anledning.

Hvis du selv skulle have lyst til at afprøve frisuren, kan den laves med Platinum styleren. Brug en let mousse i håret, for at give hold til krøllerne, og del derefter håret ind i sektioner, så du starter med håret i nakken og arbejder dig opad. Hold glattejernet vandret og læg en sektion hår ind imellem pladerne. Drej glattejernet 360 grader og lad glattejernet glide igennem håret. Når alt håret er krøllet, reder du det igennem med Oval Dressing Brush og så har du smukke dybe bølger.

 

2 Kommentarer
 • Tina KH

  15. maj 2017 at 8:03 Svar

  Smukt og en dejlig inspiration:-)
  Jeg har også lært et gammel trick, nemlig wc papir i håret – det giver smukke krøller:-)
  Jeg laver fletninger og så wc papir i enerne.
  God dag og tak for kigget.

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   15. maj 2017 at 8:39 Svar

   Det lyder som et godt tip! 🙂

Post Kommentar