Guide til elegant hestehale

Guide til elegant hestehale

Nogle dage er det rart blot at sætte håret op i en hestehale, og få det væk fra ansigtet. Ofte bliver det bare hurtigt samlet i en almindelig hestehale, men hvis du bruger et par minutter ekstra, kan du tilføre den lidt ekstra elegance.

Sådan gør du:

Start med at spraye håret med Heat Protection Spray, så håret er godt beskyttet mod varmen fra Platinum styleren, inden du går i gang med at glatte det. Selvom du måske har glat hår fra naturens side, giver styleren dit hår ekstra glans og du får lagt alle små fimrehår ned. Når du er færdig med at glatte håret, skal det opdeles, inden du sætter det op.

Jeg bruger den spidse ende af Narrow Dressing Brush, til at opdele håret da den er meget præcis. Del håret på begge sider fra skilningen og ned mod bagsiden af øret. Derefter tager du en sektion med hår, oppe ved kronen og touperer det, for at få lidt fylde på toppen.

Lad de to forreste dele med hår hænge løst, imens du samler resten af håret i en lav hestehale og fæstner med en gennemsigtig elastik. Nu kan du tage de to sidste dele med hår. Lad dem følge hestehalen så de krydser hinanden over elastikken. Når de er krydset, samler du delene under hestehalen og og fæstner med en hårnål.

For at tilføre hestehalen ekstra shine, kan du spraye over med Finale Shine Spray, som vi har gjort her. Afslut gerne med lidt Final Fix Hairspray, for at give hold til frisuren. Nu har du upgradet din hestehale, til et elegant look!

1Kommentar

Post Kommentar