Guide til fest look – Smokey eyes & swept back hår

Guide til fest look – Smokey eyes & swept back hår

Det er fredag ​​og højsæson for julefrokoster! Måske skal du til festen i aften? Til særlige lejligheder elsker jeg at have fokus på øjne og en stor favorit er smokey eyes! Denne øjenmakeup kan “spice” et hvert outfit op, det er altid en sikker vinder. Kombiner looket med “swept back” hår og et par glam øreringe, og du bliver helt sikkert festens omdrejningspunkt.

Sådan Gør du:

Når du skal lave smokey eyes er det en god idé at vente med at lave huden. Da vi skal bruge en masse øjenskygge, som godt kan finde på at drysse under øjnene. En smokey eyes behøver ikke at være helt sort, du kan også bruge brune og grå nuancer. På smukke Melissa brugte flere forskellige mørkebrune farver. Tricket med smokey eyes, er at blende godt ud! Når du tror du har blendet nok, så blend lidt mere for en sikkerhedsskyld :). Den skal fade og have glidende overgange. For mere intensitet bruges en sort eyeliner på den øverste vipkant, og nede på den våde kant af øjet.

Afslut med en masse mascara! Det kan også være super flot med et par enkle ekstra vipper, for mere fylde. Melissa er dog så heldig at have super lange vipper, så her brugte vi blot mascara. Øjenbrynene markeres let ud med en øjenbrynsfarve i lysebrun.

Jeg er super fan af en “flawless” hud, gerne med en masse glød! Det er så utroligt vigtigt at huden bliver flot, det er nemlig altafgørende for resten af ​​din makeup. Jeg har lavet en lækker glød på Melissa, ved hjælp af to forskellige highligtere. Start med creme highlighter og derefter en pudder highlighter, mit favorit er Mary-Lou Manizer. Når du bruger to typer highligtere, forstærker du effekten og det giver et fantastisk shine! Da der er meget fokus på øjnene, holdes læberne neutrale. Brug en nude læbestift og en klar glans ovenpå.

Håret:

Jeg elsker bouncy krøller, men denne “swept back”  frisure er blevet mere og mere populære. Måske så du Gigi Hadid med looket til American Music Awards? Det er helt klart min favorit i øjeblikket.

Start med Curl Hold Spray, som både beskytter mod varmen og får dine krøller til at holde bedre. Krøl derefter hele håret med Classic Wave Wand. Da jeg ønsker at lave et mere naturligt fald, er denne krøllestav genial!

Når krøller er afkølet, børstes hele håret igennem for at samle krøllerne. Inden håret tages tilbage, touperes det med Narrow Dressing Brush, for at give det mere volumen på toppen. Spray en masse hårspray, for at fiksere frisuren. Afslut med Final Shine Spray som giver håret en smuk glans.

Tilsæt lidt glimmer i form af øreringe, en top eller kjole og du er klar til vinterens fester!

Vil du se mere til vores smukke model Melissa, så kan du finde hendes blog her.

3 Kommentarer
 • Isabella Hansen

  2. december 2016 at 16:32 Svar

  Elsker indlæget, elsker inspirationen til julefrokostlook! <3

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   2. december 2016 at 17:53 Svar

   Ihh tusind tak Isabella 😀

Post Kommentar