Guide til konfirmationsfrisuren – Romantisk blomster fletning

Guide til konfirmationsfrisuren – Romantisk blomster fletning

komfirmand hår, konfirmations hår

wedding hair, bryllupshår, konfi hår, romantisk fletning med blomster

Nu er konfirmations højtiden lige rundt om hjørnet. Måske kender du en som konfirmeres som har brug for lidt inspiration til håret. Her giver Trude dig en nem måde at lave et look, som ser ud af meget, men er super nemt at lave.

Guide til romantisk blomster fletning

Start med at lave en løs fletningen på den ene side af hovedet. Når du når til nakken samler du dit hår i en hestehale. Tag en tot hår og sno rundt omkring hårelastikken, så den skjules. Brug en hårnål for at fæstne hårtotten bag på hestehalen. Nu fletter du resten af fletningen ved at tage noget af håret fra hestehalen. afslut med en lille gennemsigtig elastik. Nu kan du forsigtigt trække fletning at få mere fylde. Resten af håret krøller du med creative curl wand, der giver fine krøller. Husk at bruge curl hold spray, så holder dine krøller meget længere. Da det er en særlig lejlighed er det en god idé at pynte håret lidt ekstra, f.eks. med blomster! Det kan gøres på forskellige måder, vi har fundet nogle forslag her og her. De er med hårnåle, så de sidder fast hele dagen :). Til sidst bruger du final fix hårspray.
2 Kommentarer
 • Amalie sander jakobsen

  2. april 2017 at 14:11 Svar

  hvor kan man købe den snor med blomster på henne

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   3. april 2017 at 10:53 Svar

   De blomster vi har brugt her, er løse blomster 🙂 Du kan en gang imellem finde blomster på snor på Asos, så vi vil foreslå dig at lede der.

   Hav en god dag!

Post Kommentar