Gyldne gaver fra ghd – Send et hint

Gyldne gaver fra ghd – Send et hint

ghd deluxe dry & style gift set, arctic gold ghd, ghd julegaver

ghd protect & finish style set, ghd julegave, arctic gold, ghd hårbørste

ghd V styler gift set, ghd glattehern, ghd gave, ghd varmebeskyttende taske

Tænk at i dag er der kun 64 dage til jul! Er det kun mig der føler at tiden flyver af sted? :).  Her på beauty kontoret er det forskelligt hvor forberedte vi er på jul. Wera får købt gaverne i god tid og begynder snart at pynte op med julesager. Jeg løber altid rundt dagen før for at få købt gaver og når nærmest først at pynte op på dagen. Hanne er en mellemting, nogle gaver har hun købt for længe siden og andre er også i sidste øjeblik. Hvad gør du? Jeg er heller ikke så godt til at hinte hvad jeg ønsker mig, men i år bliver der lavet om på det!

Hvis i som jeg, har forelsket jer i Arctic Gold serien, så kan du passende sende et hint til kæresten eller familien. Hvis du trykker på knappen “If you don’t ask, you don’t get ghd” så modtager de diskret et hint om hvad du ønsker dig ;). Du kan se mere om hint kampagnen her og se hvilket produkt der er det mest “hint’ede”

Arctic Gold serien har gaver i forskellige prisniveauer, jeg er f.eks. ret vild med sættet ghd protect & finish style set til 599,-, som indeholder min favorit børste og ghd style heat protect spray + ghd style smooth & finish serum, i den fineste hvide taske. Den kommer også i denne version, ghd ultimate brushes gift set, som indeholder hele 3 børster, fine hvide hårklemmer og tasken til samme pris. Og så er der selvfølgelig også den helt store gave, nemlig ghd deluxe dry & style gift set! Som både indeholder den flotte gyldne ghd arctic gold V styler, ghd air® arctic gold hårtørrer, samt en fin varmeresistent måtte med Arctic gold tryk.

Hvad end du skal købe gaver selv eller ønske dig dem, så kan du se hele Arctic Gold udvalgt her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar