Hår & makeup artist Trude Desirè om Victoria’s Secret, platinblond hår & ambitioner

Hår & makeup artist Trude Desirè om Victoria’s Secret, platinblond hår & ambitioner

Trude Desirè, norsk makeup artist

Da Trude var på besøg lavede hun en glam hestehale guide, som du kan se her. Trude er fra Oslo, Norge, og flyttede til København på grund af kærlighed. Hun bor sammen med sin kæreste som er professionel fodboldspiller. Hun elsker mode og skønhed, og er altid på udkig efter nye folk i branchen, som hun kan være kreativ med.

Hvordan startede drømmen om at arbejde i beauty branchen?

Det startede meget tidligt, min mor er frisør, og jeg var ofte med hende på arbejde, og der blev jeg hurtigt interesseret. På mit videregående skoleforløb valgte jeg at fokusere på hudpleje, og efter et par år blev jeg uddannet makeup artist. Det var først et par måneder på makeup artist skole, at jeg blev 100% sikker på, at det var det jeg ville! Efter nogle år i tvivl om hvad jeg ønskede at arbejde med, var det så dejligt endelig finde en branche der passede mig.

3 ord der beskriver dig?

Sød, glad, kreativ :).

Hvor finder du beauty inspiration?

Jeg finder inspiration i rigtig mange ting. Blandt andet på blogs, men også Instagram og youtube. Der er så mange talentfulde makeup artister man kan følge, jeg elsker at se de tutorial videoer og kan bruge flere timer på det.

Hvad drømmer du om at komme til at opleve i din karriere?

Det ville have være fantastisk at en dag blive en eftertragtet makeup artist, hvor jeg får mulighed for at lave mange spændende opgaver. Især for store modemagasiner! Det kunne også være sjovt at lave makeup på de smukke modeller til Victoria’s Secret modeshow. Det er noget jeg ser på TV hvert år, og jeg elsker det! Men nogle af de ting jeg holder mest af ved mit arbejde er, når jeg sminker kvinder, der måske ikke ved så meget om makeup eller har tiden til at bruge en masse produkter. Den positive reaktion jeg får, når jeg har gjort dem klar er bare den bedste følelse!

Hvem er din beauty hero?

Mmm det er svært med kun én :). Jeg kan rigtigt godt som modellen Candice Swanepoel, hun er så smuk og virker så sød! Men en af mine yndlings makeup artister er Charlotte Tilbury. Hun laver makeup under fashion week, i de store modemagasiner og på en masse berømtheder, inden den røde løber. Hun er så dygtig til beauty makeup! Og selvfølgelig også min mor, hun er både smuk og en dygtig frisør. Jeg kommer nok ikke til at få mit hår fikset af andre end hende, selvom jeg nødt til at rejse hjem til Norge for at få det gjort hehe!

Hvad er din hyppigste overspringshandling?

Det må være Instagram. Eller hvis jeg først begynder at se TV-serie, så er det svært at stoppe igen :).

Dit bedste hårråd?

Brug gode hårprodukter, og gerne en hårkur en gang imellem. Jeg bruger en olie i håret efter jeg har vasket det og det holder håret sundt, skinnede og så dufter det sindssygt godt!

Hvad er dit “go-to beauty look” til en date eller fest?

Det jeg synes er vigtigst ved en makeup, uanset hvad man skal til, er huden. En flawless og glowy hud. Så er man godt på vej! Brug gerne en bronzer til kinderne og lidt på panden for at få varme i ansigtet. Og så synes jeg at blush, gør meget for at skabe et friskt og naturligt look. Flotte læber er også meget vigtigt, brug f.eks. en læbepomade med lidt farve, for et naturligt look,  og så er du klar til date! At fest kan jeg godt lide at bruge lidt mere makeup, med ekstra fokus på øjnene. Jeg kan godt lide at bruge jordfarvede nuancer og øjenskygger med shimmer i. Og sidst men ikke mindst, highlighter et must. Jeg bruger “Mary-Lou Manizer” fra The Balm, som jeg synes er den absolut bedste highlighter. Hvis du ikke allerede har prøvet den, så skynd dig ud og få fingrene i den!

Har du haft en “crazy” hårperiode?

Jeg har prøvet en masse forskelligt med mit hår, jeg tror min frisør mor får noget af skylden for det, hehe okay måske ikke helt  ;).  Men jeg har haft både brunt og helt platinblond hår. Jeg har endda haft lidt dreadlocks! Der var også en periode da jeg var 16 år, hvor håret bare ikke kunne være lyst nok  og jeg ville tydeligvis ligne Barbie. Da jeg så ville farve det med et nyt mærke, gik det ikke så godt. Først blev det sølv/blåt! Dette måtte selvfølgelig fixes, så vi prøvede igen, men så blev det brun/lilla! På det tredje forsøg lykkedes det og jeg var blonder end nogensinde!

Hvornår havde du sidst et wauw-øjeblik?

Det var sidste December, da jeg var i Thailand med min kæreste. Det var så smukt! Vi tog en båd til forskellige øer, balndt andet Phi Phi Island og Maya Bay. Strandene er så flotte og vandet er krystalklart, det er så fantastisk! Det er helt klart ikke min sidste tur til Thailand.

 

1Kommentar

Post Kommentar