Hårtrends som bliver store i 2017!

Hårtrends som bliver store i 2017!

hår trends 2017

Et nyt år er i gang og hvilken bedre måde, end at starte det med et nyt look? Nyt år, nyt hår! I 2017 drejer det sig om en enkel ændring af det look du allerede har. Dette er året hvor du kan teste flotte etager eller en cool pandehårsfrisure. Start med nogle mindre ændringer og se om du måske har lyst til flere i løbet af vinteren. Hvis du har brug for lidt inspiration, så læs med når vi fortæller dig om hårtrends i 2017!

Natural Texture

I år handler det om at arbejde med det hår du har og fremhæve din naturlige tekstur. Det er en super plus for dem der har sparsom tid, eller måske ikke orker at bruge meget tid på at style håret. Sæt dig sammen med din frisør og find ud af, hvordan man bedst fremhæver din naturlige tekstur i håret. Samt få vejledning til hvilken frisure du skal kaste dig ud i, alt efter hvor meget tid du er villig til at bruge på din daglig hårrutine. For at fremhæve din naturlige tekstur lidt ekstra, kan du bruge Total Volume Foam. Brug den i håndklædetørt hår inden da fønner det. Den tilfører volumen og mere tekstur til dit hår.

Mid-Length Chops

Den lange bob eller page har længe været populær, men i 2017 er den lidt anderledes. Mid-length frisure har fået flere etager og er en cool måde at tage din “lob” til det næste niveau. Hvis du allerede har skulderlangt hår, behøver du ikke gøre den store forandring. Din frisør kan nemt klippe flere etager, som tilfører dit frisure mere volumen. For at give håret ekstra tekstur, kan du nemt lave lækkert fald med Classic Wave Wand.

Long and Shiny

Hvis du er begyndt at savne det lange hår, så det er nu at lade dit hår vokse! Langt, sundt og skinnende fuld hår bliver nemlig en stor trend i år. Hvis du allerede har langt hår er du super heldig. Det eneste du behøver at gøre, er at sørge for at få klippet dine spidser jævnligt og arbejde på at tilføre glans. For mange kan det dog være svært, at få håret til at vokse langt. ​​Det bliver ofte slidt og spidserne tynde. Bare rolig, der er hjælp at hente! Ved lidt hjælp af vores Advanced Split End Therapy, forhindrer du slidte spidser og tilfører glans. På den måde kan dit hår vokse sig langt, uden ødelagte spidser!

Bangs

Hvis du ønsker at foretage en ændring, som ikke skal være for drastisk, så vi vil anbefale dig at prøve langt pandehår! Med et langt pandehår, findes der en masse stylings muligheder. Du kan enten tage det til siden og lave et mere “side-swept” look, eller blot dele pandehår i midten og trække det til siden. For at få et lidt mere “messy” og cool look, du toupere dit hår med Narrow Dressing Brush og spray med Final Fix Hairspray.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar