Hårguide – Sildebensfletning med snoninger

Hårguide – Sildebensfletning med snoninger

Fletninger er altid flotte, og det er en super god løsning, hvis man f.eks. ikke har helt nyvasket hår. I stedet for at lave en almindelige fletning, kan du opgradere den med sildebensflet og snoninger. Denne frisure ser måske ret avanceret ud, men den er super nem selv at lave! Læs med når vi guider dig igennem denne cool frisure.

Sådan gør du:

Start med at tage en tot hår fra hver side og sno hver side, til de rammer hinanden. Sæt dem derefter sammen med en transparent hårelastik. Derefter tager du hårtotten og vender den om bag elastikken, som du ser på billede 4. Gentag processen og sno to totter fra hver side som før. Gør dette til du har snoet alt håret, helt ned til nakken.

Når du når håret i nakken, begynder du at lave en sildebensfletning. Denne type fletning er faktisk super nem! Del håret op i to lige store dele. Derefter tager du en lille tot fra ydersiden og krydser til den anden side. Det gør du skiftevis, fra side til side. Fortsæt til du har flettet hele vejen ned, og afslut med en transparent hårelastik. Træk gerne lidt i fletningen, så den får lidt fylde og et mere “messy” look. Spray med Final Fix Hairspray og så er du klar!

1Kommentar

Post Kommentar