Hårtips til den kommende brud

Hårtips til den kommende brud

Nærmer den store dag sig? Der er sikkert mange nerver og spændinger i kroppen,og man vil gerne have at alt skal være perfekt. Og det skal det jo også, for det er en helt speciel dag! Du har sikkert fundet en masse billeder af flotte brudefrisurer og planlægger alt ned til mindste detalje. Vi vil hjælpe dig lidt på vej og give dig nogle tips som du bør have i tankerne, når du laver forberedelserne til den store dag.

1. Vælg den rigtige frisure

Vil du have håret sat op, løse romantiske krøller med Soft Curl Tong, eller måske halvt løst og halvt sat op? Det er tusindvis af muligheder for hvordan du kan sætte håret! Det som er vigtigt er at tænke på hvordan din kjole ser ud, så du vælger en frisure som passer til den. Har du f.eks. en kjole på med åben ryg, vil det være flot at fremhæve den med opsat hår. Det er også smart at tænke på hvordan ens hår er som udgangspunkt. Om man har meget tykt hår eller lidt finere hår, om håret er kort eller langt nok til den frisure du kunne tænke dig. Ellers er det også en mulighed at få sat nogle extensions i, så du kan få din drømmefrisure.

2. Hav en prøvetime til både hår & makeup

Det er en god idé at have en prøvetime en måned før bryllupsdagen, hvor du og stylisten kan finde ud af hvad der vil klæde dig bedst af både frisure og makeup, og som du er tilfreds med. Så er du sikker på at du er i trygge hænder og behøver ikke at gå og bekymre dig om dette lige før brylluppet.

3. Få ikke en spraytan dagen før brylluppet

Dette er jo egentlig ikke et hårtip, men derfor er det stadig en vigtig ting at have i tankerne. Det kan være super fint med en solbrun hud når du skal giftes, bare du gør det nogle dage inden selve brylluppet. Farven vil nemlig se flottere og mere naturlig ud, efter et par dage. Husk at hvis du har planer om en spraytan, at du fortæller det til makeupartisten, så hun har produkter med, som passer til en mørkere hud. For et fint og jævnt resultat efter en spraytan, kræver det, at du på forhånd har eksfolieret din hud godt og grundigt. Så vil farven tage sig bedre ud!

4. Skal du selv ordne håret

Hvis du har bestemt dig for selv at ordne håret, så findes der bl.a. mange fine tutorials på YouTube, hvor du kan få tips og inspiration til din frisure. Her kan det også være smart at være lidt tidligt ude, især hvis du synes at det kan være lidt svært at sætte hår. Prøv dig frem nogle måneder inden selve dagen, så du har tid til at øve og få frisuren perfekt til når det virkelig gælder.

5. Klip ikke håret lige før brylluppet

Det er ikke optimalt at klippe håret få dage inden brylluppet, specielt ikke hvis du og stylisten har bestemt jer for en speciel frisure til selve dagen. Hvis dit hår har brug for at blive studset, så få det gjort et par måneder inden brylluppet, så du har sunde og fine spidser.

Hvilken frisure har du tænkt dig at have på din store dag? Og hvis du allerede er gift, hvilken frisure havde du så? Vi vil gerne høre jeres historier, så del dem gerne med os!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar