Hanne’s messy curls med ghd’s Oval Dressing Brush

Hanne’s messy curls med ghd’s Oval Dressing Brush

Hanne er vores lille hår-rebel inde på beauty kontoret! Hun elsker det undone look, hipster hårknold og ikke alt for pæne krøller. Så har hun også en forkærlighed for hatte, hun har en kæmpe samling derhjemme, og finder næsten altid en ny på sine utallige besøg på loppemarkeder.

Hanne’s tip

Når jeg har krøllet mit hår, føler jeg mig bare alt for pæn! Selvom jeg godt ved at man ikke må pille i sine krøller til de er kølet ned, kan jeg næsten ikke lade være. Prinsessekrøller er bare ikke mig ;).  Men jeg kan godt li’ at de er lidt messy, eller uglet ville Emilie nok kalde det hahah.

Jeg har fundet ud af at Oval Dressing Brush, er god til at lave det undone look. Den er lavet af naturhår, som gør at hårets naturlige iler, bliver fordelt i hele håret og ikke kun bliver ved hovedbunden. Når mine krøller er kølet, reder jeg dem let igennem med børsten. Det giver også god volume og mine krøller bliver mere “fluffy”, det kan jeg godt li’! Til sidst krammer jeg lidt serum i spidserne og så er jeg klar.

Det har jeg brugt:

Ingen Kommentarer

Post Kommentar