Har du fundet julegaven til din søster, veninde eller mor?

Har du fundet julegaven til din søster, veninde eller mor?

ghd glattejern, ghd copper luxe, jul ghd

ghd air, ghd hårtørrer, ghd føntørre, ghd copper luxe jul, julegave ideer

ghd split end theraphy, serum ghd

Leder du efter julegave idéer? Så er du ikke alene! Hvert år vil vi gerne glæde dem vi har kær, med en dejlig gave de fortjener. Men hvad skal man give til “kvinderne” i sit liv? Læs med når vi giver dig tips og idéer til hvad du kunne give i gave til din din søster, mor og veninde.

Til din søster:

De fleste piger elsker at få beauty produkter i julegave! Din søster er sikkert enig :).  Hvis i er flere om at give en gave, så er platinum™ copper luxe premium gift set en “dream come true” gave! Det er vores platinum styler som har fået en eksklusiv kobber makeover. I gavesættet får du også to limited edition neglelakker fra NAILS INC og en matchende varmebeskyttende taske. Den står i hvert fald på min ønskeliste. Find den her til 2.399,-. Du kan også give et gavekort, på den måde kan du give et tilskud til hendes drømme styler eller hårtørrer. Vi har gavekort fra 250,- til 2000,-. Find dem her.

Til din mor:

Nogle lækre hårbørster kan alle kvinder bruge! Vores ghd ultimate brush set indeholder vores populære paddle brush, ceramic vented radial brush size 3, som er perfekt til at skabe den perfekte blow dry. En tail comb, som både kan bruges til toupering og til at inddele håret i fine sektioner, samt et par hårklips, leveret i en lækker Copper Luxe taske. Find den her til 699,-.

Til din veninde:

Er din veninde en der ofte er på farten? Så vil vores smarte rejsehårtørre være et hit til hende! Vores flight travel hairdryer copper luxe gift set, er en fiks lille hårtørrer, som kan klappes sammen så den fylder så lidt som muligt. Den er både ideel til rejser og til fitnesstasken. Find den her til 749,-. Eller måske vores super fine advanced split end therapy bauble! Den limited edition julekugle indholder en rejsestørrelse af vores advanced split end therapy, som styrker håret og samler spidserne. Find den her til 299,-.

Vi tilbyder GRATIS dag-til-dag-levering inden for Danmarks grænser, såfremt du bestiller før kl. 14 mandag til fredag. Bestillinger efter kl. 14 mandag til fredag og i weekenden vil blive leveret inden for 2-3 dage.

Vil du være helt sikker på at din gave når frem inden d. 19. december, anbefaler vi at du bestiller inden d. 16. december inden kl. 14.

Find alle produkterne på vores web shop eller hos din lokale frisør. Find salon her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar