Har du skrevet din ønskeliste til jul? – #hintghd Kapitel 8

Har du skrevet din ønskeliste til jul? – #hintghd Kapitel 8

hint ghd

Ok indrømmet jeg er nok ikke så god til at skjule hvis jeg ikke bliver glad for en gave, som du nok at se på billedet haha :). Heldigvis har jeg hintet ret kraftigt efter hvad jeg ønsker mig i år, og jeg håber sådan at det ligger og venter på mig under juletræet. Du kan se hvordan det ville gå for Wera og Hanne , hvis de ikke husker at hinte. Mangler du inspiration eller vejledning, er du altid velkommen til at spørge løs! Alt efter budget, så kan jeg anbefale børsterne, platinum og krøllejernene, så sig til hvis du vil er i tvivl om f.eks. hvilken styler du skal ønske dig. Husk at sende dit #hintghd på www.ghdhair.com, så dine kære ved hvad du ønsker dig!

1Kommentar

Post Kommentar