Hello from paradise – ghd Azores collection

Hello from paradise – ghd Azores collection

1 PARADISE TRIO

ghd azores

Trænger du til et strejf af paradis? Må vi introducere dig for vores helt nye forår/sommer kollektion: Azores! De tre limited edition stylere er med deres perlemorsfarver, inspireret af farverne fra Azorernes betagende landskaber. Vælg mellem Serene Pearl, Atlantic Jade og Marine Allure. Alle tre stylere kommer i en smuk matchende varmebeskyttende taske. Så kan du nemt tage din styler med på ferie, og altid lave lækkert holiday hair!

Vores Platinum har fået en Serene Pearl makeover, og skinner om kap med solen med sit smukke perlemorsskær. Platinum indholder tri-Zone® teknologi, som giver dig ultimativ hårstyling, uden at skade håret. Pris 1.999,-. For styler + taske.

Vores Classic V stylere har fået de eksotiske farver: Atlantic Jade og Marine Allure. De keramiske plader er udformet, så de nemt glider gennem håret og giver et ultra skinnende resultat. Pris 1.599,-. For styler + taske.

Find hele kollektionen på vores web shop og hos udvalgte saloner. Find frisør her. Der er altid GRATIS FRAGT på vores webshop.

Se med i morgen hvor vi løfter sløret for den ultimative sommer konkurrence!

2 Kommentarer
  • […] de med nye lækre designs. I år er temaet Azorerne, du kan se de fine limited edition stylere her. I forbindelse med den nye kollektion, kan du vinde et rejsegavekort til 15.000,- til f.eks. […]

  • […] Udover at du kan vinde en rejse til Azorerne til 15.000,- så skal du selvfølgelig også have lækkert sommerhår! Derfor udlodder vi en valgfri styler fra vores limited edition serie Azores Collection. Vælg mellem tre eksotiske varianter! Serene Pearl  som glimter eksklusivt i solen med sit smukke perlemorsskær. Atlantic Jade og Marine Allure i blå grønne nuancer, som leder tankerne hen på smukke laguner. Til alle tre stylere, medfølger der en matchende taske, så du nemt kan tage den med på ferien. Læs mere om vores kollektion her. […]

Post Kommentar