Husk udsalget – 20% rabat & 30% på disse krøllejern!

Husk udsalget – 20% rabat & 30% på disse krøllejern!

Nu hvor det er et nyt år, trænger du måske til nye produkter til dit hår. Eller måske er du lidt nysgerrig efter at prøve noget nyt?

Er du på udkig efter et nyt krøllejern, så er det et perfekt tidspunkt at anskaffe sig en ny! Vi har nemlig udsalg i hele januar. Du får 20% rabat på alle elektriske produkter og hele 30% på disse udvalgte krøllejern! Vælg mellem Curve Classic Wand Gift Set, Curve Classic Tong Gift Set og Curve Soft Tong Gift Set. Førpris 1.499,- nu 1.049,30 ,- Spar over 400,-!

Til vores gavesæt medfølger der en flot varmeresistent taske, hvilket er super praktisk hvis du skal ud og rejse eller havde den med i fitnesstasken. Se blandt andet se forskellen på Classic Tong & Soft Curl Tong her. Se også hvordan du lave bløde bølger med Classic Wave Wand her.

Vil du både glatte og kunne krølle dit hår? Så er vores Platinum styler noget for dig! Find den i sort, hvid, pink eller kobber med 20% rabat lige her.

Se hele udsalget her og husk vi har altid GRATIS FRAGT! God shopping :).

1Kommentar
  • […] produkter til en super pris! Lige nu er der 20% rabat på alle ghds elektriske produkter, samt 30% på udvalgte krøllejern som du kan læse om her. Jeg har udvalgt nogle af mine favoritter, som du kan læse mere om […]

Post Kommentar