Hvad er der i min taske? Wera’s fredags essentials

Hvad er der i min taske? Wera’s fredags essentials

Så er det fredag og tid til at finde dansebenet frem! Valget af taske denne uge, er faldet på rosaguld nuancer. Og så matcher den perfekt til min Classic Wave Wand varmeresistent taske! Jeg elsker kombinationen af sart lyserød og rosaguld, som min Mulberry clutch. Denne sag har været med mig lige siden jeg blev student, men jeg synes stadig at den er moderne. It’s a classic!

Det overordnede tema når jeg skal ud, er at stylingen skal gå hurtigt. Derfor har jeg næsten altid quick-e drying drops fra Essie med mig. På den måde kan jeg nemt ændre neglelak farve til en, der bedre passer mit tøj, hvis jeg skulle ændre mening. Den får lakken til at tørre på 60 sekunder, ja du hørte rigtigt! Selv min Mádara – Moonflower rose beige – Tinting Fluid, som er en lettere variant af foundation, er nem og hurtig at anvende, og efterlader huden med en lækker glød! Hælene er fra Kurt Geiger, jeg forsøger normalt at starte aftenen med dem på, men alt for ofte ender de i tasken, for et par mere danse-venlige sko.

Mobilen er selvfølgelig også et must! Jeg tjekker jævnligt snapchat og instgram ud i løbet af aftenen, for at se hvor mine venner er henne. Så kan man altid spontant mødes med dem og sende – nogen gange- lidt for fjollede snaps til hinanden. I aften har jeg valgt at matche smykkerne til tasken, et par fine ringe i rosaguld fra Frk. Lisberg. Det er altid vigtigt at have smukke hænder, man ved aldrig hvem man møder….

Ha ‘en dejlig weekend!

// Wera

Ingen Kommentarer

Post Kommentar