Hvad er der i min taske? Wera’s vinter essentials

Hvad er der i min taske? Wera’s vinter essentials

Jeg elsker vinterens mørke palette og farveskala. Jo koldere og mørkere det bliver, jo mere matcher jeg min taske og indholdet med sæsonen. Jeg kan godt lide at holde både stilen og min makeup enkel når det er vinter. Derfor holder jeg mig til sort og neutrale nuancer, med indslag af stærke farver som vinrød og mørkelilla. Tag et kig i min festtaske “vinter edition”.

Jeg er meget glad for min Fallabella Shaggy Deep Zip Wallet fra Stella McCartney, den er både lille og fin. Som navnet afslører så er den egentlig en pung, men jeg kan bedst lide at have så lidt med i byen som muligt, så det er en perfekt størrelse. Når jeg er ude bruger jeg hellere tiden på dansegulvet, end ved  spejlet for at rette makeuppen :). Det eneste jeg godt kunne bruge – især i vinterblæsten – er min ghd Platinum styler men den fylder alligevel lidt for meget til en bytur, så jeg sørger for at styler håret ekstra meget, inden jeg skal ud.

Så hvilke produkter passer egentlig i min taskes sparsomme plads?

Jeg går aldrgi hjemmefra uden en læbestift, og helst fra MAC. Jeg kan godt lide enkeltheden med en læbestift. Du kan hurtigt skifte udtryk med blot en enkel farve. Vinterens favoritter er MAC Creamsheen lipstick i farverne ”Creme d’Nude” og ”Captive”. Den førstnævnte bruger sammen med et mere dramatisk look, mens Captive passer bedre til en mere enkel makeup, da det er læberne der kommer i fokus.

Når det gælder parfume bruger jeg altid Narciso Rodriguez ”For Her” når jeg skal ud. Denne duft har hængt ved, i mange år, som min aftenduft. Måske burde jeg bruge en lidt lettere duft, da tunge parfumer ofte associeres med meget damet, men denne her er undtagelsen. Kernen består af moskus som forstærkes af tre andre noter; blomsterhonning, amber og sandeltræ. Det er med spænding når jeg sprayer mig med nogle dråber af Narciso Rodriguez. så ved jeg at natten er på vej. Det er tankevækkende at en duft kan gøre så meget. Pludselig føler jeg mig lidt mere mystisk, kvindelig, elegant og eksotisk.

Som resten af min vintergarderobe og makeup, er mine smykker også enkle. Jeg bruger generelt ikke så mange smykker, men ringe er jeg vild med! De er enkle at tage med sig på farten og dem er der altid plads til i tasken. De her to er mine favoritter, begge er fra Thomas Sabo. Udover disse skønhedsfavoritter, så har jeg altid tyggegummi i tasken, for man ved aldrig hvad der kan ske. Måske ses vi i vinternatten!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar