Hvilken page passer til din hårtype?

Hvilken page passer til din hårtype?

Pagefrisurer er en af tidens største trends, og det er der ikke noget at sige til! Der findes mange varianter af den flotte frisure, og du kan være sikker på at finde en længde og stil, som passer perfekt til din ansigtsform. Det er dog ikke kun din ansigtsform, som er med til at afgøre hvilken slags page du bør få klippet. Din hårtype og nuværende frisure, kan også have noget at skulle have sagt. Læs med her, hvor vi guider dig igennem, hvilken page som vil passe bedst til din hårtype.

Hvis du har etager i håret

Hvis du i forvejen har etager i dit hår, hvor der er stor forskel på længderne. Få din frisør til at klippe længderne af, så de kommer tættere på de korteste etager. På den måde vil du stadig kunne lave de frisurer du er vant til, da de korteste etager har samme længde som før. En blød bob er super flot, og er set på mange celebs som f.eks Jennifer Lawrence. Hvis du er frisk på at der sker lidt mere nyt med dit når, så få det klippet lidt kortere i nakken, da det vil give ekstra volumen til frisuren. Lav flotte beach waves i håret med Classic Wave Wand, for at få en flot bevægelse i håret.

Hvis du har glat og lige hår

Hvis du altid har haft helt glat hår uden etager, kan det en gang imellem være meget fristende, at klippe det helt kort. Det er bare et meget stort skidt, og det kan være skræmmende for mange at sidde hos frisøren og give grønt lys til at frisøren må klippe de lange lokker af. Hvis du har besluttet dig for at der skal ske noget nyt, så prøv en lang, skarp bob. Det vil give samme elegante udtryk som det lange hår, men håret vil ofte blive sundere at se på.

Hvis du har naturlige bølger

Hvis du er så heldig at have smukke, naturlige bølger i håret, så prøv en kortere bob, med masser af bevægelse. Frisuren ser fantastisk ud både med midterskilning og sideskilning, og så kan den styles på mange måder. Udover at det er en super flot frisure til bølget hår, er den også flot hvis du vælger at glatte håret. Lav en helt lige skilning og få helt glat og glansfuldt hår ved at bruge Platinum styleren.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar