Hvor skal min hårskilning være?

Hvor skal min hårskilning være?

Om det klæder dit ansigt bedst med en midterskilning eller sideskilning, kommer meget at på din ansigtsform. Nogle ansigtsformer er flottest med en bestemt skilning, mens andre kan bære det hele. Det er også en super nem måde at ændre sit look på, uden at skulle have klippet en hel ny frisure. Læs med når vi hjælper dig med at finde ud af, hvilken skilning som vil være bedst til netop din ansigtsform.

Midterskilning

Hvis du har et rundt ansigt, kan du få det til at synes mindre rundt, ved at lave en skarp midterskilning. Kombiner den med lange etager, som vil give dit ansigt et slankere udtryk. Glat håret med Platinum styleren for et super glat og glansfuldt hår, som vil klæde din ansigtsform rigtig fint. Midterskilningen er også meget klædelig til hjerteformede og ovale ansigter.

Sideskilning

Hvis du har en oval ansigtsform, kan du bære begge dele, men en dyb sideskilning er også super flot til kvinder med et mere firkantet ansigt. Sideskilningen kan bløde de lidt markante ansigtstræk lidt op, som f.eks. kæbepartiet, og give dig et mildere udtryk. Skab bevægelse i håret ved at lave fine bølger i håret med Classic Wave Wand.

At ændre sin skilning kan også være en god måde at ændre sit look på. En skilning behøver ikke nødvendigvis at være helt lige, og hvis det er et mere messy look du er ude efter, kan det være rigtig fint at lave din skilning lidt messy også, så det passer sammen. Prøv dig frem, og find ud af, hvad du synes klæder dig, og det look du går efter, bedst!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar