Hvor vigtigt er det at forberede dit hår inden styling?

Hvor vigtigt er det at forberede dit hår inden styling?

Fredag aften, champagnen er kold, styleren er varm, og inden længe skal du ud ad døren til dinner & drinks med veninderne – du har travlt, og i forbifarten glemmer du den varmebeskyttende spray. Måske er du ikke opmærksom på, at varmebeskyttende produkter ofte har mere end en funktion. Har du oplevet at lave de smukkeste krøller, blot for at opdage, at de ikke holder længere end til desserten – vi har alle været der. Dette indlæg er dedikeret til prep and prime stadiet af hårstyling. Ligesom du prepper dit ansigt med serum, fugtighedscreme og primer inden make-up, er det alfa omega, at du prepper dit hår inden styling. Både for frisurens holdbarhed, men også for at skåne dit hår mest muligt og beholde fugt og glans. Lækre styles behøver ikke at at være på bekostning af dit hårs sundhed – noget du aldrig bør gå på kompromis med. Derfor har vi samlet 5 trin til, hvordan du bedst muligt prepper dit hår inden styling.

Hårkur

Et godt sted at starte er altid med hårets overordnede ve og vel, og små ændringer i hverdagen kan betyde meget for dit hår i det lange løb. Hvis du styler dit hår ofte, eller bare gerne vil beskytte det mod udefrakommende påvirkninger, er det en rigtig god idé at bruge en genopbyggende hårkur ca. hver tiende dag. Advanced Split End Therapy er en nærende hårkur, der giver dit hår styrken og glansen tilbage med et trylleslag. Kuren gør brug af Thermo-Marine Bonding System, som sørger for, at spaltede spidser bliver samlede, og ødelagte hårfibre bliver bundet sammen på ny. Kuren er varmeaktiveret, og skal derfor fordeles i let fugtigt hår efter badet og føntørres. Du bør ikke bruge balsam i badet, inden du skal bruge denne hårkur. Resultatet er smukt og stærkt hår, der holder helt op til 10 dage.

Den rigtige børste

Hvilken børste, du bruger, er heller ikke ligegyldig, og på sigt har det meget at sige, når det kommer til dit hårs generelle sundhed. Vores Paddle Brush er perfekt til at rede lange lokker ud uden at knække håret. Vores ikoniske Paddle Power brush er også et fantastisk redskab til de mellemlange/lange lokker – lige nu kan du få den i den smukke Limited Edition Pink Blush farve, som uden tvivl vil peppe dit stylingkit op. Det bedste er, at for hver børste du køber, donerer vi €1 til Støt Brysterne.

Brug altid varmebeskyttelse

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt varmebeskyttende spray er, da det fungerer som en barriere mod varmen. Derfor bør det altid være en del af din prepping-rutine. Vores Heat Protect Spray er en ultra let varmebeskyttende spray, som ikke tynger håret, og giver det et “no-product” feel. Fordel sprayen fra rod til spids i hele håret inden føntørring eller styling. Red håret igennem, for at sikre, at produktet er godt fordeltGiv din hårstyle længere liv

Hvis du skal lave styles, som giver dit hår en markant anden form, end det har til dagligt, fx. krøller i glat hår, er det enormt vigtigt, at du bruger en “hukommelsesspray”, som fx Curl Hold Spray i håret. Så er du sikret, at din style holder hele dagen. Dette er et step, de fleste glemmer, men det er alfa omega for krøller, der holder. Curl Hold Spray er også varmebeskyttende, så du kan nøjes med at bruge dette ene produkt, inden du krøller lokkerne. Sprayen fungerer ved at give dit hår en smule tekstur, som gør det nemmere for håret at “huske” krøllerne – spray det blot fra rod til spids i tørt hår, red igennem og style løs. Et lignende produkt findes også, hvis du har meget kruset hår, du gerne vil glatte – her er Straight & Smooth Spray din ven – samme koncept som Curl Hold Spray, bortset fra, at den er til at holde håret glat med. Denne spray er også varmebeskyttende, og er en helt i kampen mod frizzy hår. Spray den enten i fugtigt hår inden føntørring, eller direkte i tørt hår inden styling. Nu er du klar til det sjove – selve stylingen!

En styler af god kvalitet

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det enormt vigtigt, at det stylingredskab, du bruger, er af god kvalitet. Jo bedre kvalitet, jo mindre slider det på håret, og det gælder uanset om du vil krølle, crepe eller glatte dit hår. Vores Platinum Styler er et skånsomt glattejern, der med sin patenterede tri-zone teknologi, sørger for, at varmen i styleren er jævnt fordelt i hele jernet, og at temperaturen ikke overstiger de anbefalede 185 grader – den optimale temperatur til styling, der giver dit hår et glat og sundere look med et enkelt strøg. Platinum Styleren giver håret 20% mere glans end andre stylere, og 50% mindre slitage – derfor har den fået en fast plads i vores stylingkit. Lige nu kan du få fingre i styleren med det smukke limited edition Nocturne design, men du skal være hurtig, hvis du skal nå at have et.

De samme regler gælder for valg af curlers. Soft Curl Tong er et idéelt krøllejern til længere hår, der skal have voluminøse krøller eller bløde bølger. Soft Curl Tong har ligesom vores Platinum Styler patenteret tri-zone teknologi, til at sikre, at varmen er ligeligt fordelt i jernet. Styleren bliver varm på kun 25 sekunder, og er derfor hurtig at tage i brug. Du kan jo passende tænde det, og begynde at fordele Curl Hold Spray i håret – når du er færdig, er styleren varm og klar til brug. Derudover har Soft Curl Tong en krølletid på kun 5-8 sekunder per sektion – det er altså en styler, som hurtigt giver dig resultater, samtidigt med, den er skånsom for håret.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar