Hvordan får du præcis den frisure du ønsker hos frisøren?

Hvordan får du præcis den frisure du ønsker hos frisøren?

Når man ønsker en ny frisure eller hårfarve, kræver det som regel lidt research og planlægning. Måske har du prøvet at ende med en frisure, som ikke helt var det du drømte om. Når først man har set sig lun på en helt bestemt frisure, så skal det være lige præcis dét look! Heldigvis er der nogle tips som kan gøre at du får kommunikeret, de helt rigtig ønsker til din frisør.

1. Vælg den rigtige frisør

Det første og måske vigtigste, du skal tage stilling til er den frisør som skal klippe dit hår. Gå efter en frisør, som laver andre frisurer i den stil du godt kan lide. På den måde er der større chance for, at din frisør forstår din stil og det look du ønsker.

2. Brug referencer

De sociale medier gør det super nemt at finde forskellige frisurer. Når du finder et look du godt kan lide, så husk at gemme det, så du kan vise det frem til din frisør. Hvis du ikke har nogle billeder af den hårfarve du godt kunne tænke dig, så kan fx farven gylden brun, tolkes på 1000 måder! Med mindre at man er tankelæser, så er det svært at vide hvad du ønsker dig, hvis du ingen billeder har.

3. Vær åben for forslag

Din frisør ved ofte hvad der vil klæde netop din ansigtsform og hudtone. Derfor er det også vigtigt at du er åben for forslag, hvis din frisør kommer med idéer til ændringer, eller anbefaler dig en anden nuance end den oprindelige hårfarve du havde tænkt på. Det kan fx være at askeblond hår vil få dig til at se trist og grå ud, måske en mere gylden tone, vil klæde din hudfarve bedre. Det er også vigtigt at forventningsafstemme om dit hår kan bære et bestemt look. Nogle ting ser bare bedre ud på instagram end i virkeligheden.

4. Vælg en frisure som passer til dine behov

Hvis du ikke har lyst til at bruge en time på at sætte dit hår hver morgen, bør du vælge en frisure som passer til dit temperament. Tal med din frisør om hvilken frisure der vil passe til din rutine. Det kan godt være at du drømmer om en snorlige page med pandehår, men du har krusede krøller. Er det realistisk at du står op hverdag og får det glattet, eller skal du måske mere gå efter et look der omfavner det du har fra naturens side.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar