Hvorfor den rigtige hårtørrer er vigtig!

Hvorfor den rigtige hårtørrer er vigtig!

Når du skal ud og finde en ny hårtørrer, kan det være lidt svært, at vide hvad man skal se efter. Nu til dags, findes der et stort udvalg af hårtørrere, så du vil med garanti kunne finde en, som gør det bedste for dit hår! Læs med nedenfor, hvor vi giver dig nogle tips til, hvad du bør se efter, i en hårtørrer og hvorfor det er så vigtigt, at du vælger den helt rigtige.

Minimum watt

Det er anbefalet at minimum watt på hårtørreren er 1800w, og dem som har mindre watt, vil gøre at det tager længere tid at tørre håret. De fleste professionelle hårstylister vil bruge en hårtørrer med en watt styrke på ca. 2100w. Med den styrke, vil det gå meget hurtigere med at tørre håret. For en hurtig og effektiv blow dry, er ghd air perfekt, da den har en styrke på 2100w!

Kold luft

Rigtig mange overser koldluft fuktionen på hårtørreren, og det kan være fordi man ikke ved, hvad man kan bruge den til. Den kolde luft kan f.eks. bruges til, at gøre en bouncy blow dry hurtigere og den kolde luft hjælper dig med at få mere bevægelse i dit hår. Hvis du afslutter med at fønne håret med kold luft, får dit hår en flot finish og din frisure holder længere.

Ionisk teknologi

Hårtørrere med ionisk teknologi er dem som bliver brugt af hårstylister, og er et must for at opnå en finish, som den du får efter et besøg hos frisøren. Denne teknologi gør håret mindre frizzy og statisk hår forsvinder. Den giver dig også et smukkere og mere glansfuldt hår.

Diffuser

En diffuser er bedst til tykt, krøllet og frizzy hår. Har du krøllet hår, vil det give dig mere bouncy krøller og mindre frizz at fønne med en diffuser. Den er også super god til at lave naturlige bølger med tekstur, til finere hårtyper og til at skabe volumen til håret.

Kvalitet

Er det værd at bruge lidt ekstra på en god hårtørrer? Svaret er, ja! Budget hårtørrere har med stor sandsynlighed ikke watt nok og den ioniske teknologi, som vil gøre at processen går langsommere og du vil ikke have lige så god kontrol over håret. De har ofte en diffuser som er alt for bred, og du vil derfor ikke have lige så meget kontrol over flyvske hår, som hvis den havde været mindre. Det kan virkelig betale sig, at investere i en god føntørrer, det er noget som både du og dit hår vil blive glad for at have gjort i længden.

Du kan læse mere om begge vores ghd føntørrere her.

Du finder ghd air her og ghd aura her og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

2 Kommentarer
 • Tina KH

  23. februar 2017 at 8:26 Svar

  Tak for tippet med hårtørrer og den kolde luft:-)
  Kold luft kan måske også tage lidt af det elektriske i håret her om vinteren.
  Rigtig god dag ønskes!

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   27. februar 2017 at 9:30 Svar

   Du har helt ret! Vores Aura føntørrer har noget som hedder “advanced ioniser”, som er med til at fjerne elektrisk og statisk hår 🙂
   Hav en rigtig dejlig dag.

Post Kommentar