Hvorfor du ikke skal rede dit hår, mens det er vådt

Hvorfor du ikke skal rede dit hår, mens det er vådt

Det vigtigste for at opnå en flot og sund manke, er faktisk at tænke over alt det vi sommetider udsætter det for. Og faktisk kan din hårrutine gøre større skade en du tror, specielt når håret er vådt. Når hårstråene er våde, er de nemlig ekstra skrøbelige. Vi forklarer hvorfor, og giver dig nogle gode grunde til ikke at rede håret, mens det er vådt.

Når håret er vådt er skællaget mere åbent, og håret bliver mere elastisk. Det vil sige at der er større chance for at vi strækker hårstået og trækker i det, som efterfølgende vil gøre skade på håret. Mange mister unødigt mange hår, ved at rede det når det er vådt, og det er jo ikke ligefrem hvad vi ønsker. Prøv altid at rede dit hår, inden du vasker det. Så vil du undgå de værste knuder, og det vil være lettere at rede det efter badet. Hvis du er en af dem, som hurtigt får knudret hår, kan du evt. rede det i badet, mens balsamen sidder i håret. Det er bedst at bruge en kam, i stedet for en børste i vådt hår, så som Detangling Comb, som er en bredtandet kam. Den er mere skånsom mod håret, og den vil være god til at fordele en hårkur jævnt i håret. Hvis du stadig vil rede dit hår mens det er vådt, er det en god idé at bruge en fleksibel børste, som f.eks. en pladebørste. Når dit hår er tørt, bør du starte med at rede spidserne, og arbejde dig op mod rødderne, i stedet for at trække børsten fra rødderne og ned til spidserne fra starten. Husk også at være forsigtig med at tørre håret med håndklædet. Håret har ikke godt af at blive gnedet frem og tilbage i håndklædet, prøv i stedet at klemme vandet fra håret. Det bedste er, at lade håret lufttørre til det er 80% tørt, før du begynder med føntørreren. Husk altid at bruge varmebeskyttelse, så dit hår er godt beskyttet mod varmen og og ikke bliver udsat for slitage.

2 Kommentarer
  • Bente mawhib nors

    17. juni 2017 at 5:09 Svar

    Skønne sommerprodukter man kan vinde ❤️

  • ghd Danmark | 5 dårlige hårvaner

    20. september 2017 at 5:01 Svar

    […] super vigtig ting at undgå! Det er så vigtigt at vi har skrevet et indlæg om det, som du kan se her. Vådt hår er nemlig så elastisk og skrøbeligt når det er vådt, så når du børster håret […]

Post Kommentar