Hvorfor vil mit hår ikke vokse sig længere?

Hvorfor vil mit hår ikke vokse sig længere?

Du kender måske til problemet. Lige meget hvor længe du venter, virker det som om at dit hår ikke vil vokse sig længere, når det når en vis længde. Det kan være frustrerende, når man ønsker sig et langt, smukt hår, men ens hår ikke ser ud til at blive længere. Der kan være mange årsager til at håret ikke vil vokse sig langt, læs med når vi kigger på nogle af grundene.

Slid og spaltede spidser

Selvom vi gerne vil have et langt hår, nytter det ikke noget at springe de regelmæssige salonbesøg over! Hårets spidser bliver nemlig slidt og det resulterer i spaltede spidser. Spaltning af håret betyder at hårstrået deler sig i to eller flere dele, og det betyder at spaltningen begynder at “spise” resten af hårstrået, så det ender med at knækkespidserne. Det kan være en af grundende til at dit hår ikke vil vokse sig længere. Så husk at få studset spidserne regelmæssigtog brug gerne Advanced Split End Therapy, ind i mellem dine frisørbesøg, for at holde din spidser så sunde og samlede som muligt. 😉

Ældring

Jo længere dit hår er, desto ældre er det. Det betyder også at det har været udsat for lidt af hvert. Det kan være alt fra farvning, blegning, styling, osv. Alt sammen slider på håret, og derfor er det vigtigt at pleje sine længder og give dem godt med fugt, f.eks. ved brug af en fugtgivende hårmaske. Og husk altid at varmebeskytte håret inden du bruger varme til at style håret, for at skåne håret mest muligt.

Pas på dit våde hår

Måske tænker du ikke over det, og kommer til at være lidt for voldsom ved håret, efter badet. Vi tørrer det godt og grundigt med et håndklæde, inden vi begynder at rede i det, med vores almindelige hårbørste. Håret er meget mere skrøbeligt når det er vådt, og man tænker ikke over, hvor meget skade håret kan tage, af at blive tørret med håndklædet. I stedet for skal du forsigtigt klemme vandet fra håret med håndklædet, og rede det igennem med en bredtandet kam, som er mere skånsom mod håret.

Giv håret fugt

Selvom du ikke kan undgå at slide på dine spidser, kan du forebygge at de spalter. Brug f.eks. Advanced Split End Therapy, for at give ektra pleje til længderne. En ugentlig hårkur vil gøre underværker for dit hår, og du vil tydeligt kunne mærke forskel på dit hår, som hurtigt vil blive gennemfugtet og sundere at røre ved og at se på.

Afslut med kold luft

Vi elsker alle sammen varme, lige fra et varmt bad til at bruge det til styling. Men varme kan også udtørre håret, så det har lettere ved at spalte, hvis du ikke bruger varmebeskyttelse. Efter et varmt bad, kan du skylle håret med koldt vand, for at lukke skællaget på hårstråene, hvilket vil gøre dit hår mere glansfuldt at se på. Det samme gælder når du føntørrer håret. På både Air og Aura, er der en koldluft funktion, som du kan bruge efter at have tørret håret. På den måde sikrer du dig, et blankt og skinnende hår! 🙂

Ingen Kommentarer

Post Kommentar