Inspiration til julefrokost looks

Inspiration til julefrokost looks

Billeder ghd Scandinavia & pinterest

En masse julefrokoster står for døren og vi har kigget på inspiration til 3 forskellige looks. Hvad enten du er til glam waves, opsat hår eller super smooth, så har du her inspiration til 3 forskellige styles.

Bølger og smokey eyes:

Lav nemt bølger med Classic Wave Wand, tag mellem store sektioner af håret og sno rundt om krøllestaven. Hold totten i ca. 10. sekunder, inden du løsner den fra krøllestaven. Lad den køle helt, inden du blidt reder dem igennem med en børste af naturhår. Saml spidserne med serum. Lav gyldne smokey eyes til og hop i din favorit LBD, gerne med blonder eller en flot rydudskæring.

Blød opsætning og glimmer:

Prep dit hår med Total Volume Foam, som kommes i fugtigt hår, inden du fønner det. Lav derefter bløde krøller med Soft Tong Curl. Her behøver du ikke være så grundig, da vi skal samle håret i en opsætning efterfølgende. Det er mere for at give håret volumen og struktur. Derefter samler du håret i en blød hestehale, og tag længderne og putter ind bag elastikken. Tænk lidt på topsy tail metoden. Sikre dig at den messy knod bliver, hvor den skal, med en masse hårnåle. Tilfør lidt glam med sølv øjenskygge med shine og match det med en hvid kjole.

Glat hår og naturlig makeup:

Helt glat hår er super smukt og elegant. Hvis du har krøller eller naturligt fald, kræver det lidt ekstra prep, for at få det helt lige. Brug Straight & Smooth Spray i fugtigt hår, findes både til fint hår og til kraftigere hår. Har du meget frizzy hår, kan du bruge Straight & Tame Cream, som også bruges i fugtigt hår, inden du fønner det. Når du har fønntørret det, er det i gang med at glatte håret. Del håret op i sektioner og tag gerne en kam og red håret helt igennem inden at du køre Platinum styleren igennem. Du kan enten vælge at lade håret være løst, eller saml det i en hestehale, sno en tot hår rundt om elastikken og fæstne med en hårnål, for et minimalistisk look. Helt naturlig makeup og en sandfarvet kjole, komplimentere håret perfekt.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar