Julefrokost for pigerne – Julemakeup og tre slags krøller med ghd

Julefrokost for pigerne – Julemakeup og tre slags krøller med ghd

du6a9098-edit-edit

du6a9130-edit-edit

du6a9127-edit-edit

Julestemningen er i højt humør i vores beauty studio, og den blev kun endnu bedre da vi havde besøg af Amanda, Sofie og Patricia! Pigerne skulle gøre sig klar til årets julefrokost, og de fik fremtryllet 3 smukke looks, som er perfekt til julens fester. Læs med når de hver især guider jer til deres julemakeup og hår.

Amandas look:

Jeg elsker “flawless” hud og winged eyeliner! Start med basen, jeg bruger en let dækkende foundation og concealer for at skabe “perfekt” hud. Jeg bruger ikke blush, men tilgengæld er jeg vild med highlighter! Jeg bruger to forskellige til at fremhæve mine kindben. Først ligger jeg en cremet highlighter på det øverste af mine kindben, dernæst en i fast form fra MAC. Den er med til intensivere looket. Derefter er det i gang med øjnene! Jeg starter med en lys øjenskygge på hele låget. Derefter indskygger jeg det let med en lidt mørkere brun. Så er det i gang med eyelineren! Jeg bruger en kraftig tusch lignede eyeliner. Kunsten er altid at lave begge øjne ens, det kræver lidt øvelse. Når det endelig er mestret, afsluttes øjnene med en masse mascara. Læber får en mat nude læbestift. Den nederste del af mit hår har jeg krøllet med Classic Curl Tong. Den giver fine krøller og spil i mit hår.

Sofies look:

Mit fest look varierer ikke så meget fra min hverdagsmakeup, men det gør mit hår tilgengæld! Lad os starte med makeuppen. Jeg har altid fokus på en lækker hud, både til hverdag og til fest. Efter påføring af foundation og concealer, bruger jeg highlighter og en smule bronzer, for at få varme og glød. På øjnene er jeg mest til jordfarver og skygger dem lidt ind, inden jeg bruger mascara. Til fest kan jeg godt lide at bruge lidt farve på læberne. Ofte bliver det en rosa eller rød nuance. Håret har jeg krøllet med Creative Curl Wand, som giver de flotteste krøller! Start med at preppe håret med Curl Hold Spray, som giver et bedre hold til dine krøller. Hvis du ligesom jeg har meget hår, er det vigtigt at dele det op i mindre sektioner. På den måde sikre du dig at du får alt håret med. Når krøllerne er kølet, reddes de igennem med Oval Dressing Brush. Den samler krøllerne og gør at frisuren bliver mere “wavy”. Afslut med Final Fix Hairspray og du er klar til at danse natten lang.

Patricias look:

Når jeg skal ud til fx julefrokost, så gå jeg “all in” med makeuppen! Jeg har for nyligt købt en contour palette fra Kat Von D, som er helt fantastisk! Efter jeg har lagt min base, går jeg i gang med contouring. Grundregelen med contouring er at mørkt skjuler, mens lyst fremhæver. Jeg indskygger mine kinder, min næsefløje og kæbelinje. Highlighteren bruges på mine kindben, amourbue og på næseryggen. Jeg bruger en peachy blush, for at få glød til mine kinder. På øjnene bruger jeg brune matte øjenskygger, her er jeg også helt vild med en palette fra Kat Von D, som hedder Shade + Light Eye Contour Palette. Derefter en sort eyeliner og mascara. Jeg er mest til nude læbestifter og har en masse forskellige nuancer jeg skifter i mellem. Mit hår kan jeg godt lide er lidt “tilfældigt”, derfor er jeg ret vild med Classic Wave Wand. Selvom den hedder noget med Classic, synes jeg at den kan bruges på mange forskellige måder. Den kan skabe de klassiske “waves”, men også et mere cool “beach hair” look. Tricket er at redde krøllerne igennem med Narrow Dressing Brush og gerne toupere dem en smule. På den måde opnår du et mere “messy” look.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar