Julefrokost makeup og hår – Bordeaux nuancer og glam krøller

Julefrokost makeup og hår – Bordeaux nuancer og glam krøller

Nu hvor det er sæson for julefrokoster, er det tid til at gøre os ekstra fine! Det indebærer måske en lidt anderledes makeup og en ekstra glam frisure. Til dette look, som jeg lavet på Amanda, har jeg lagt mest fokus på en flot og “glowing” hud. Udover en “flawless” hud, har jeg også fokus på øjnene og på læberne har jeg valgt en naturlig farve. Mørke læber kræver nemlig vedligeholdelse, og det er ikke altid at man hele tiden vil tænke på det – især ikke når man er til julefrokost.

Start med at ligge foundation og concealer, så huden bliver fin og jævn. For at give farve og glød til huden, ligges en bronzer på kinder og tindinger. Highlight derefter kindbenene, næseryggen og amorbuen. Kinderne får en fin rosa tonet blush på. Brynene fyldes let ind, brug evt. lidt hårspray til at fiksere dem. Derefter er det i gang med øjenskyggen. Jeg har valgt en bordeaux rød øjenskygge, for at fremhæve Amandas blå øjne, det får dem virkelig til at poppe! Brug derefter en sort eyeliner, på både den øverste og nederste vippekant, for at få et mere intenst blik. Læberne holdes som sagt neutrale. Brug en nudefarvet læbestift med en lys rosa gloss over. Et tip til at få makeuppen til at holde hele julefrokosten igennem er, at spraye 2-3 sprays med en makeup setting spray. Min favorit er Urban Decays all nighter setting spray.

Amanda har langt, tykt hår og det vil jeg gerne vise det frem. Derfor har jeg lavet store og voluminøse krøller på hende. Start med at spraye håret med curl hold spray, og redde det godt igennem, inden du krøller det. Hvis du har meget tykt hår, som Amanda, er det en god idé at dele det op i flere sektioner. På den måde sikre du, at du får krøllet alt håret. Jeg bruger creative curl wand, som er en af mine favoritter. Når krøllerne er kølet ned, børstes håret igennem med oval dressing brush, som samler krøllerne og får dem til at se naturlige ud. For at give lidt volumen, bruges narrow dressing brush til at toupere håret ind mod rødderne. Afslut med hårspray så krøllerne holder hele festen!

1Kommentar

Post Kommentar